Διακοπές μελών του Κ.ΑΠ.Η. Ελευθεροχωρίου, Πιαλείας στην Αιδηψό

DSCF4074

Εντυπώσεις κατά την διάρκεια των επταήμερων διακοπών των μελών των Κ.Α.Π.Η Ελευθεροχωρίου, Πιαλείας, Φιλύρας (Δήμου Πύλης)
Στο ξενοδοχείο «Μηθώ» στην Αιδηψό.

Το Ξενοδοχείο «Μηθώ» βρίσκεται στην Αιδηψό στο Βόρειο τμήμα τη Εύβοιας και λειτουργεί από το 1969.

Απέχει δύο μόνο ώρες από την Αθήνα και τρείς από την Θεσσαλονίκη, διαθέτει 37 δωμάτια με 69 κλίνες, σε μια εξαιρετική θέση και πανοραμική θέα ατενίζοντας τον Ευβοϊκό κόλπο.

Τα δωμάτια είναι πρόσφατα ανακαινισμένα άνετα με όλες τις μοντέρνες ανέσεις και όλα με απέραντη θέα στην θάλασσα, είναι εξοπλισμένο με προσωπικό λουτρό, ψυγείο, τηλεόραση.

Εκτός από την διαμονή μπορεί κανείς να απολαύσει το φαγητό του στο Εστιατόριο του Ξενοδοχείου στο τελευταίο όροφο, με το απέραντο γαλάζιο του Ευβοϊκού κόλπου να απλώνεται μπροστά στα μάτια του. Στο Εστιατόριο ο επισκέπτης έχει την δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε μεγάλη ποικιλία πιάτων, σπιτικής Ελληνικής κουζίνας.

Το ξενοδοχείο διαθέτει επίσης υδροθεραπευτήριο για όποιον επιθυμεί να κάνει ιαματικά λουτρά.

Τα ιαματικά λουτρά Αιδηψού είναι γνωστά από τα Αρχαιολογικά χρόνια για τις θεραπευτικές τους ιδιότητες.

Στην παραπάνω επιχείρηση ηγείται η κ.Βέτα και την διευθύνει μόνη της από το 2003 συνεχίζοντας την επιτυχημένη επαγγελματική πορεία της μέχρι σήμερα.

Στην σύντομη συνέντευξη που είχαμε μαζί της μας είπε τα εξής.

Στην ερώτηση , ποιό είναι το χαρακτηριστικό γνώρισμα της επιτυχημένης και πολυετούς λειτουργίας του ξενοδοχείου «Μηθώ».

Η βάση είναι η επαγγελματικότητα η σωστή διαχείριση, στην Επιχείρηση μας από την αρχή της λειτουργίας της, μέχρι σήμερα που έχω την τιμή να έχω την Διεύθυνση.
Ένα μεγάλο προσόν που διαθέτει η περιοχή της Εύβοιας είναι τα Ιαματικά της Λουτρά με τις γνωστές θεραπευτικές ιδιότητες από πολύ παλαιά.

Η επόμενη ερώτηση ήταν.. κ. Βέτα η σχέση που έχετε αυτά τα χρόνια με τον κόσμο που έρχονται από κάθε γωνιά της Ελλάδας και όχι μόνο, σε τι άλλο συνίσταται και οι περισσότεροι να επαναλαμβάνουν τις επισκέψεις τους στο ξενοδοχείο σας.

Αυτό κ. Τζήμα οφείλεται σε ένα μεγάλο βαθμό στην ζεστή και άμεση επικοινωνία που έχουμε με τους Ανθρώπους και τις φιλικές σχέσεις που δημιουργούνται μεταξύ μας.
Επίσης ένα άλλο στοιχείο την επιτυχημένης επαγγελματικής μας πορείας, είναι ότι προσφέρουμε καλές Υπηρεσίες και καλές τιμές.

Να τονίσω ότι ήμουνα τυχερή που ανέλαβα μια υγιή Επιχείρηση και την κρατάμε όρθια τόσα χρόνια και με όλη την Οικονομική κρίση των τελευταίων πέντε χρόνων.

DSC00018

Κ. Βέτα σας γνωρίζω κάμποσα χρόνια που έρχεστε στην Πύλη Τρικάλων και είστε ένας ‘Άνθρωπος πρόσχαρος πάντα με το χαμόγελο στα χείλη, ιδιαίτερο προσόν για μια γυναίκα Επιχειρηματία, ο Δήμος Πύλης σας προτιμά εδώ και πολλά χρόνια στέλνοντας τους Ανθρώπους της Τρίτης Ηλικίας, μέλη των Κ.Α.Π.Η. να κάνουν εδώ τις διακοπές τους. Τι έχετε να πείτε γι΄αυτό.

Ο Δήμος Πύλης μας προτιμά από το 2000 και μας βρήκε τυχαία, λόγω εμπιστοσύνης προς το πρόσωπό μου της εξαιρετικής περιποίησης, της φιλοξενίας και της οικογενειακής ατμόσφαιρας που τους παρέχουμε.

Τέλος κλείνοντας θέλω να σας τονίσω ότι η Πύλη με ενθουσιάζει για την φιλοξενία της από τους Ανθρώπους που εκεί γνώρισα και από πελάτες γίναμε φίλοι. Επίσης είναι ένα μέρος με πλούσιες φυσικές καλλονές και Αρχαιολογικά Μνημεία.

Aλέκος Τζήμας