Διαγραφή Λοβέρδου εισηγούνται (τώρα) στον Ανδρουλάκη

– Ο λάθος χειρισμός της υπόθεσης Καϊλή έχει κοστίσει πανάκριβα στον πρόεδρο Ανδρουλάκη, κάτι που έχει καταλάβει και ο ίδιος ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

Επειδή τα δεδομένα στη Χαριλάου Τρικούπη έχουν αλλάξει άρδην από το βράδυ της Παρασκευής και επειδή τίποτα δεν είναι όπως προχθές, δεν είναι λίγοι εκείνοι που θεωρούν ότι ο αρχηγός Νίκος επιβάλλεται να ενισχύσει το καταρρακωμένο ηγετικό του προφίλ.

Στο πλαίσιο αυτό, του εισηγούνται με την πρώτη ευκαιρία να διαγράψει τον βασικό του αντίπαλο στην εσωκομματική κούρσα, Ανδρέα Λοβέρδο. Μάλιστα, όπως επισημαίνουν οι υπέρμαχοι της (σχετικής) ιδέας, από τον περασμένο Δεκέμβριο, είναι πλείστες οι ευκαιρίες που είχε ο Ανδρουλάκης, προκειμένου να θέσει εκτός κόμματος τον πρώην υπουργό.

Το θέμα, φυσικά, είναι αν τώρα μπορεί να το κάνει, με δεδομένη τη δύσκολη θέση στην οποία έχει περιέλθει. Ωστόσο, αν, όπως λέει, πιστεύει ότι ο Λοβέρδος ανήκει στην «ομάδα» των «Δούρειων Ίππων» της ΝΔ, θα ήταν λάθος -σύμφωνα με το powergame.gr – να ακολουθήσει τη συνταγή που ακολούθησε στην περίπτωση Καϊλή, με αποτέλεσμα να γελά εκτός από το παρδαλό κατσίκι και όλος ο σοβαρός κόσμος του ΠΑΣΟΚ με τις δηλώσεις του προέδρου Νίκου.