Διαγωνισμός Φωτογραφίας Μουσείου Φυσικής Ιστορίας Μετεώρων και Μουσείου Μανιταριών

photography-contest

Το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Μετεώρων και Μουσείο μανιταριών, στα πλαίσια του ετήσιου προγράμματος δραστηριοτήτων του, που θα ανακοινωθεί άμεσα, διοργανώνει διαγωνισμό φωτογραφίας με τίτλο: “Ο Φωτογράφος του Μήνα – Ο Φωτογράφος της Χρονιάς”. Ο διαγωνισμός, όπως και άλλοι που θα ακολούθησουν εντάσσονται στο πλαισιο της σύγκλισης της φυσικής μας κληρονομιάς, με την καλλιτεχνική δραστηριότητα, αλλά και ευρύτερα με τον πολιτισμό.
Ο διαγωνισμός αυτός, αφορά αποκλειστικά τους επισκέπτες του μουσειου, οι φωτογραφίες των οποίων με τα εκθέματα και τα διοράματα του, θα τίθενται σε διαδικτυακή ψηφοφορία (μέσω της σελίδας του Μουσείου στο facebook: www.facebook.com/meteoramuseum), προκειμένου να αναδειχτεί ο νικητής του μήνα, αλλά και στο τέλος ο νικητής της χρονιάς.
Στο διαγωνισμό μπορεί να συμμετάσχει οποιοσδήποτε ανεξαρτήτου ηλικίας, ενώ η διάρκεια του θα είναι 12 μήνες.
Ξεκινά την 1/9/2015 και ολοκληρώνεται 31/8/2016.

Οι όροι του διαγωνισμού είναι οι εξής:
1. Κάθε επισκέπτης έχει δικαίωμα αποστολής με mail μιας φωτογραφίας που έχει τραβήξει ο ίδιος στο Μουσείοκαι να συνοδεύεται από τα πλήρη στοιχεία του.
2. Οι φωτογραφίες, καθώς και τα ονόματα των αποστολέων αναρτούνται στη σελίδα μας στο facebook.
3. Ο καθένας μπορεί να ψηφίσεικάνοντας “like” / μου αρέσει” και να προωθήσει (κάνοντας “share” / “μοιράσου το”) τη φωτογραφία που του αρέσει περισσότερο. Έτσι προκύπτει ο “Φωτογράφος του Μήνα”
4. Η ψηφοφορία για την επιλογή της φωτογραφίας του Μήνα διαρκεί μέχρι τις 10 του επόμενου μήνα (πχ για το μήνα Σεπτέμβριο, ψηφίζουμε μέχρι 10 Οκτωβρίου). Μετά την ημερομηνία αυτή δε μπορούμε να ψηφίζουμε για το μήνα αυτόν.
5. Οι φωτογραφίες που θα επιλεγούν στους 12 μήνες που διαρκεί ο διαγωνισμός, θα διαγωνιστούν για ένα μήνα μεταξύ τους, πάλι μέσα στη σελίδα του Μουσείου στο Facebook, για να προκύψει ο “Φωτογράφος της Χρονιάς”
6. Οι φωτογραφίες αυτές θα κοσμήσουν το νέο ημερολόγιο του Μουσείου
7. Η συμμετοχή στο διαγωνισμό σημαίνει ότι παραχωρείται το δικαίωμα στο Μουσείο να χρησιμοποιήσει τη φωτογραφία σας.
8. Οι νικητές του διαγωνισμού θα λάβουν δώρα που θα ανακοινωθούν το αμέσως επόμενο διάστημα

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με το Μουσείο, τις ώρες λειτουργίας του, στο 2432024959ή στο email: [email protected]
Ιστοσελίδα Μουσείου: www.meteoramuseum.gr

.