Οι δεξιοί… αδέξιοι κατά τον Άρη Μερεντίτη

Δεν διστάζει να τα «χώνει» στους πολιτικούς του αντιπάλους, πότε κατ’ ιδίαν και πότε μέσα από τα socialmediaο Άρης Μερεντίτης, από τα δυναμικά και ανερχόμενα στελέχη της κεντροαριστεράς στα Τρίκαλα

Έτσι μετά τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, σειρά είχε τώρα το κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, στο οποίο ο Άρης Μερεντίτης ασκεί δριμεία κριτική, μέσα από τον λογαριασμό του στο Facebook, για την συμμετοχή του στο επικείμενο συλλαλητήριο της Αθήνας στις 4 Φεβρουαρίου.

Αναλυτικά αναφέρει:

«Η ηγεσία και τα στελέχη της ΝΔ δηλώνουν πλέον ότι θα συμμετάσχουν στο συλλαλητήριο στο Σύνταγμα, καθώς (όπως νομίζουν) αυτό αποτελεί μήνυμα αποδοκιμασίας της κυβέρνησης. Το πάθημα από τη συμπόρευση με τους αριστεροδεξιούς ψεκασμένους στις πλατείες την περίοδο 2010 – 2011 δεν τους έγινε μάθημα.
Μοναδικό τους μέλημα είναι η αναρρίχηση του εκάστοτε αρχηγού τους στον πρωθυπουργικό θώκο. Και δεξιοί και αδέξιοι και αδιόρθωτοι».

Έβγαλε το…άχτι του ο Άρης, αλλά αν κληθούν και οι «δικοί» του να συγκυβερνήσουν αύριο μεθαύριο, θα έχει άραγε την ίδια άποψη;