ΔΕΥΑ Φαρκαδόνας. Ελάτε για διακανονισμό των χρεών σας

dimarxio__farkadonas

 

 

Η ΔΕΥΑ Φαρκαδόνας, αντιλαμβανόμενη τη δύσκολη οικονομική συγκυρία και την αδυναμία δημοτών να αντεπεξέλθουν στις υποχρεώσεις τους έναντι της Επιχείρησης, γνωστοποιεί και διά του Τύπου, τη δυνατότητα ρύθμισης οφειλών παρελθόντων ετών.

Κάθε δημότης που έχει οφειλές, θα μπορεί να προσέρχεται στα γραφεία της ΔΕΥΑΦ στη Φαρκαδόνα, προκειμένου να δηλώνει τον τρόπο αποπληρωμής που θα διευκολύνει τον ίδιο, καταβάλλοντας αρχικώς μια προκαταβολή, ενώ στη συνέχεια θα γίνεται διακανονισμός σε δόσεις.

Η συγκεκριμένη δυνατότητα διακανονισμού οφειλών εντάσσεται στην προσπάθεια, αφ’ ενός διευκόλυνσης των δημοτών, αφ’ ετέρου συνδρομής στη ΔΕΥΑΦ για αποπληρωμή των δικών της υποχρεώσεων απέναντι στη ΔΕΗ. Εξάλλου, οι ανταποδοτικές υπηρεσίες ύδρευσης και αποχέτευσης στηρίζονται στην παροχή ηλεκτροδότησης για τη λειτουργία των αντλιοστασίων.

Η καθυστέρηση αποπληρωμής οφειλών στη ΔΕΗ, θα δυσχεράνει την ηλεκτροδότησή τους, κάτι που, με τη σειρά του, θα έχει δυσάρεστο αντίκτυπο στην υδροδότηση του Δήμου.

Εξάλλου η ΔΕΥΑΦ, δεν θα ήθελε με κανέναν τρόπο να βρεθεί στη δυσάρεστη θέση, να προβεί σε διακοπές υδροδότησης λόγω αθέτησης πληρωμής, με δεδομένο ότι υφίστανται απλήρωτοι λογαριασμοί ακόμη και από το 2002 (!), αυξάνοντας κατά πολύ τα οφειλόμενα στην Επιχείρηση.

Για περισσότερες πληροφορίες, ο κάθε δημότης μπορεί να απευθύνεται στο τηλέφωνο της ΔΕΥΑΦ 2433023226.

Από το γραφείο Τύπου του Δήμου Φαρκαδόνας