Δεν κάνει πίσω ο Βαλομάνδρας!!!

44355333

Με τον πρόεδρο της Γ.Σ.Ε.Β.Ε.Ε. Γιώργο Καββαθά είχε την ευκαιρία να συναντηθεί, στο περιθώριο της φετινής INFAKOMA (16/2/2015, Θεσσαλονίκη), ο επικεφαλής του Συνδέσμου Υδραυλικών Ν. Τρικάλων & Περιχώρων Νίκος Βαλομάνδρας.

Παρά τις επίμονες πιέσεις του πρώτου, ο Τρικαλινός συνδικαλιστής δεν μετέβαλε την άποψή του -που είναι, συγχρόνως, αμετακίνητη θέση του συνόλου των συναδέλφων του-, για “έξοδο” του Σωματείου από τις τάξεις της τοπικής Ομοσπονδίας Επαγγελματιών, Βιοτεχνών & Εμπόρων.

Απόφαση, που θα επικυρωθεί (και τυπικά) τον επόμενο μήνα (Μάρτιο), οπότε διεξάγεται η προγραμματισμένη Γενική Συνέλευση.

Όπως χαρακτηριστικά είπε ο κ. Βαλομάνδρας στον εγκάρδιο φίλο του κ. Καββαθά, «ήμουν δύο φορές εκλεγμένος στο Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας Ε.Β.Ε. και την τρίτη φορά που κατέβηκα στον εκλογικό στίβο “φρόντισαν” να με… πετάξουν έξω!!! Έτσι εννοούν τον… υγιή συνδικαλισμό κάποιοι στο Ν. Τρικάλων;

Δεν είναι δυνατόν να συμβαίνει αυτό, σε συνδικαλιστές που έδωσαν κι εξακολουθούν να δίνουν την ίδια την ψυχή τους για το χώρο και μάλιστα εκπροσωπούν ένα Σωματείο με τέσσερις αντιπροσώπους στην Ο.Ε.Β.Ε.

Είμαστε ανένδοτοι. Η απόφασή μας δεν αλλάζει. Λυπάμαι πολύ, αλλά δεν φταίμε εμείς γι’ αυτήν την εξέλιξη…».

.