Ασφυκτικά γεμάτες ήταν οι ταβέρνες και τα ουζερί των Τρικάλων, αμέσως μετά το τέλος της παρέλασης για την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου.
Όπως κατέγραψε το trikalaIN.gr, το έθιμο που θέλει τον κόσμο να ξεχύνεται μετά την παρέλαση για φαγητό και ειδικά για μπακαλιάρο με σκορδαλιά που είναι το πιάτο της ημέρας, τηρήθηκε και φέτος στο έπακρο, με τους Τρικαλινούς να γιορτάζουν κυριολεκτικά πάνω από ένα τραπέζι, γεμίζοντας ασφυκτικά ότι κατάστημα πουλούσε φαγητό.
Πολύ μεγάλη κίνηση είχαν επίσης και οι δρόμοι και καφετέριες της πόλης, με τον κόσμο είτε να κάνει κάποια βόλτα είτε να απολαμβάνει το καφεδάκι του.