Δέματα Αγάπης και Αλληλεγγύης στους πληγέντες της Καρδίτσας από τους Ρόταρυ

Δέματα αγάπης και  αλληλεγγύης έστειλαν σήμερα ο Μητροπολιτικός Ροταριανός Όμιλος Θεσσαλονίκης και το Ελληνικό Κέντρο Επικοινωνίας, για τους πληγέντες απότην πρόσφατη θεομηνία στην Καρδίτσα. Κατά την παράδοσή τους, παραβρέθηκαν, ο Διοικητής της 2484 ΠεριφέρειαςΔιεθνούς Ρόταρυ Αριστοτέλης Αποστολίδης, ο προΔιοικητής Θεόδωρος Ασλανίδης,ο β. Διοικητή και υπεύθυνος Δημόσιας Εικόνας της Περιφέρειας ΝτίνοςΚωστόπουλος, η πρόεδρος του Μητροπολιτικού Ροταριανού Ομίλου ΘεσσαλονίκηςΝάνσυ Ανοιξά και ο προΠρόεδρος του RC Metropolitan Γιάννης Χριστοδούλου.

Τα «Δέματα Αγάπης» στάλθηκαν στο «Κοινωνικό Παντοπωλείο» του ΔήμουΚαρδίτσας, προς ανακούφιση των 5.000 συμπολιτών μας που έχασαν από τηνπρόσφατη μεγάλη καταστροφή το βιό τους στην ευρύτερη περιοχή των 25 χωριώνπου επλήγησαν. Συνοδοιπόροι μας σε αυτή την ανθρωπιστική βοήθεια ήταν και τους ευχαριστούμεθερμά για την ανταπόκρισή τους, η κορυφαία βιομηχανία NESTLE HELLAS, ηβιομηχανία ζυμαρικών ΜΑΚΒΕΛ, το «Αλεύρι ΜΑΝΝΑ Αφοί Κεραμάρη» και τοΓραφείο Τουρισμού & Οργάνωσης Συνεδρίων VOYAGER TRAVEL & CONGRES.

Η παράδοση των δεμάτων έγινε στην Μεταφορική Εταιρεία της Θεσσαλονίκης Αφοί ΞΑΝΘΗ η οποία προσέφερε την δωρεάν ασφαλή μεταφορά και παράδοσή τους στην Αντιδημαρχεία Κοινωνικής Πολιτικής και Εθελοντισμού του Δήμου Καρδίτσας