Δ. Δ. Εκπαίδευσης Τρικάλων: Συγχαρητήριο μήνυμα για διάκριση μαθητών

Θα ήθελα να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια στους  Ηλία Ζαϊράκη, μαθητή της Γ΄ Λυκείου του 3ου ΓΕΛ Τρικάλων και Παπαβασιλείου Δημήτριο, μαθητή της Α΄ τάξης του 1ου ΕΠΑΛ Τρικάλων για την διάκρισή τους στο Βαλκανικό πρωτάθλημα Πάλης που διεξάγεται στην Ξάνθη, κατακτώντας αντίστοιχα το ασημένιο  και το χάλκινο μετάλλιο.

Ο αθλητισμός και ιδιαίτερα ο πρωταθλητισμός απαιτεί, θυσίες, κόπο, στερήσεις και προσήλωση στον στόχο. Όλα αυτά αποτελούν ιδιαίτερα χαρακτηριστικά, που από μόνα τους και ανεξαρτήτου αποτελέσματος, είναι αξιέπαινα για κάθε αθλητή, πολύ δε περισσότερο, όταν χρειάζεται να συνδυάσει πρωταθλητισμό και σχολείο.

Η διάκριση αυτή αποτελεί κοινό κτήμα για τον αθλητισμό της  χώρας μας, καθώς μας έκανε όλους να νιώσουμε υπερηφάνεια και συγκίνηση. Η εκπαιδευτική κοινότητα στέκεται αρωγός σε κάθε τέτοια προσπάθεια  προβάλλοντας και υποστηρίζοντας τα οφέλη του αθλητισμού.

Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν και στο άμεσο περιβάλλον των παιδιών, γονείς προπονητές, καθηγητές και φίλοι, οι οποίοι υπήρξαν υποστηρικτικοί ο καθένας με το δικό του τρόπο. Το γεγονός άλλωστε ότι ο πατέρας του Ζαϊράκη Ηλία, κ. Ζαϊράκης Δημήτριος, Δ/ντης του Γυμνασίου Οιχαλίας Τρικάλων ανήκει στην εκπαιδευτική  μας οικογένεια, μας  κάνει ακόμα περισσότερο υπερήφανους.

Από καρδιάς εύχομαι και στους δύο αθλητές να συνεχίσουν τη λαμπρή τους πορεία, και με άλλες διακρίσεις και πάντα να πραγματοποιούν με επιμονή και υπομονή τους στόχους τους.

 

Η ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ Δ.Ε. ΤΡΙΚΑΛΩΝ

                                                                ΕΛΕΝΗ-ΜΑΡΙΝΑ  ΞΥΝΟΠΟΥΛΟΥ