Χρυσοβελώνη: Έπαιρνα κι εγώ το επίδομα ενοικίου

Η εξωκοινοβουλευτική πρώην υφυπουργός Μεταφορών των ΑΝΕΛ, Μαρίνα Χρυσοβελώνηπαραδέχθηκε ότι έπαιρνε το επίδομα ενοικίου, σε επικοινωνία της με τον ΣΚΑΙ, τονίζοντας ωστόσο ότι δεν υπήρχε ηθικό ζήτημα.

Επίσης, σε επικοινωνία της εφημερίδας «Μαγνησία» με την πρώην υφυπουργό, η κυρία Χρυσοβελώνη επιβεβαίωσε για ακόμη μια φορά ότι έλαβε για ένα διάστημα το επίδομα ενοικίου καθώς είναι κάτοικος Βόλου και δεν διαθέτει μόνιμη κατοικία στην Αθήνα, τονίζοντας παράλληλα ότι ήταν κάτι που προβλεπόταν από τη νομοθεσία. Διευκρίνισε μάλιστα ότι δεν το έλαβε για το σύνολο της θητείας της στο υπουργείο αλλά μόνο για τους έξι μήνες από τους οκτώ που ήταν υφυπουργός.

«Έμενα και στο Caravel και πλήρωνα με βάση τη σύμβαση που έχει συνάψει η Βουλή των Ελλήνων με το ξενοδοχείο για τη φιλοξενία των Βουλευτών από την περιφέρεια. Είχα εξετάσει όλες τις εναλλακτικές» είπε και σημείωσε πως η μόνη περιουσία που διαθέτει στην Αθήνα, είναι ποσοστό 12,5% συνιδιοκτησίας σε κάποια καταστήματα που προέρχονται από κληρονομιά της μητέρας της και επ’ ουδενί δεν έχει άλλο ακίνητο όπου θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει ως κατοικία.

Όσο για το ηθικό ζήτημα που να αφορά στη λήψη του συγκεκριμένου επιδόματος, η κυρία Χρυσοβελώνη υποστήριξε ότι «δεν υπάρχει» διευκρινίζοντας ότι μπορεί να αποδείξει οποιαδήποτε στιγμή σε οποιονδήποτε το θελήσει, ότι από τη στιγμή που μπήκε στην πολιτική η εισοδηματική της κατάσταση έχει απομειωθεί σε πολύ μεγάλο βαθμό.

protothema.gr