Χρυσή Αυγή Τρικάλων: Μια απάντηση στον “απορημένο” κ. Φαλαγκάρα…

xrysh aygh trikala

Το ψέμα έχει κοντά ποδάρια κ.Φαλαγκάρα…

Οι σκηνές που έπαιζαν συνεχώς στα κανάλια της διαπλοκής αποδείχτηκαν “άνθρακες ο θησαυρός”, γιατί, (προς το παρόν τουλάχιστον) δεν υπάρχει νόμος που να απαγορεύει να κλοτσάς άδεια χαρτόκουτα. Για την ενημέρωσή σας πάντως, η απόφαση βγήκε με καθυστέρηση λίγων μηνών, αφού από το καλοκαίρι υπήρχε αθωωτική πρόταση, αλλά το δικαστήριο επέμενε να παραταθεί ο χρόνος της απόφασης, μέχρι να βρεθούν και να καταθέσουν και άλλοι μάρτυρες! Οι μάρτυρες βρέθηκαν,αλλά δεν μπόρεσαν να στοιχειοθετήσουν την κατηγορία.

Επίσης, προς ενημέρωσή σας, από τον Σεπτέμβριο υπάρχει (και βρίσκεται στην διάθεση κάθε ενδιαφερομένου) και τοεπίσημο πόρισμα του ΣΔΟΕ,για την “Χρυσή Αυγή”, όπου αποδεικνύεται ότι τα έσοδα του Κινήματος μας είναι απολύτως νόμιμα και προέρχονται από νόμιμες πηγές. Φυσικά, αυτή η είδηση,που ανατρέπει όλο το κατηγορητήριο περί “εγκληματικής οργάνωσης”, δεν έπαιξε σε κανένα κανάλι,και καμιά εφημερίδα.

Τέλος, να είστε σίγουρος πως περισσότερο από όλους, είμαστε εμείς που θέλουμε να αρχίσει αυτή η δίκη, για να αποδειχθεί σε όλο της το “μεγαλείο” η σκευωρία που στήθηκε σε βάρος μας. Όσο για τα περί “αποσπασμάτων”, αυτά δεν υπάρχουν, παρά μόνο στην φαντασία των καναλιών των μεγαλοεργολάβων. Τα μόνα αποσπάσματα που υπάρχουν -και έχουμε και πρόσφατη δράση τους-, είναι αυτά αριστεριστών, που προπηλάκισαν και ξυλοκόπησαν στο Πανεπιστήμιο, αποσπάσματα της ΔΑΠ. Εικάζουμε επίσης πως για εσάς αυτοί που πέταξαν σκουπίδια στο γραφείο του Πρύτανη,ήταν απλά “δικαίως διαμαρτυρόμενοι και οργισμένοι φοιτητές”, και όχι “Τάγματα εφόδου της αριστεράς”.

Σε κάθε περίπτωση έχετε την κατανόησή μας…

Λαϊκός Σύνδεσμος Χρυσή Αυγή
Τ.Ο. Τρικάλων – Γραφείο Τύπου

.