Χρύσα Ντιντή: Τιμώ όλους τους υποψήφιους, αλλά μόνο ο Παπανδρέου μπορεί να κάνει την παράταξη ισχυρή και νικηφόρα ξανά

Συνέντευξη για όλες τις εξελίξεις στο Κίνημα Αλλαγής, παραχώρησε το πρωί του Σαββάτου στη εκπομπή ΡΑΔΙΟ ΖΥΓΟΣτάθμιση με τον Δημήτρη Παδιό στον FM 100 Ράδιο Ζυγός, η δικηγόρος και υποψήφια Βουλευτής Τρικάλων στις εκλογές του 2019 Χρύσα Ντιντή.

Η Χρύσα Ντιντή παραδέχθηκε πως τα τελευταία δύο χρόνια παρέμεινε αποστασιοποιημένη από τις εξελίξεις στο χώρο του ΚΙΝΑΛ, χωρίς όμως ποτέ να πάψει να είναι μέλος του κόμματος, ενώ διευκρίνισε πως ουδέποτε αποτέλεσε στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, μόνο και μόνο επειδή παραβρέθηκε σε μια πολιτική εκδήλωση στα Τρίκαλα, παρόντος του αρχηγού του Αλέξη Τσίπρα.

«Αυτή την στιγμή η παράταξη χρειάζεται έναν ηγέτη που μπορεί να την οδηγήσει και πάλι μπροστά και να την κάνει ισχυρή και νικηφόρα και αυτός είναι μόνο ο Γιώργος Παπανδρέου, μια πολιτική προσωπικότητα διεθνούς κύρους. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο πως τόσα χρόνια τώρα είναι Πρόεδρος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς. Τιμώ ισότιμα όλους τους υποψηφίους για την ηγεσία, είναι όλοι ικανοί, αλλά μόνο ο Γιώργος Παπανδρέου μπορεί να οδηγήσει την κεντροαριστερά και πάλι ψηλά, καθιστώντας της καταλύτη εξελίξεων. Στον χώρο είχε δημιουργηθεί ένα κενό και αυτό το κενό έρχεται να το καλύψει τώρα ο Παπανδρέου», τόνισε χαρακτηριστικά η κ. Ντιντή.

Κλείνοντας η Χρύσα Ντιντή και ερωτηθείσα να σχολιάσει σχετικά, ανέφερε πως είναι απόλυτα εφικτός ο στόχος, με την εκλογή του Παπανδρέου στην ηγεσία, το Κίνημα Αλλαγής να καταστεί αρχικά η δεύτερη πολιτική δύναμη της χώρας στη θέση της αξιωματικής αντιπολίτευσης και εν συνεχεία να γίνει και πάλι η κυβέρνηση της χώρας.