Χρόνης Αγορίτσας: Ανθέλληνες οι ευρωβουλευτές που καταψήφισαν την πρόταση για τις γερμανικές αποζημιώσεις

 agoritsas xronis

Αν δεν είναι ανθέλληνες αυτοί οι ευρωβουλευτές που καταψήφισαν την πρόταση για τις γερμανικές αποζημιώσεις τότε τι είναι; Όλα τα ανδρείκελα μαζί Νέα Δημοκρατία – Ελιά – Ποτάμι συντάχθηκαν με το «δίκαιο» των ναζιστικών θηριωδιών.

Δεν μπορεί Έλληνας να συμπεριφερθεί με τέτοιο ιταμό τρόπο….υπέρ των Ναζί ψήφισε και ο Ζαγοράκης κάνοντας κουρέλια, ο Εφιάλτης, το εθνόσημο που ως αρχηγός της εθνικής υπηρέτησε. Αλλά μια ζωή έμαθε να μάχεται για τα συμβόλαια εκατομμυρίων τώρα θα άλλαζε; ΝΑΙ ΕΙΣΤΕ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΚΑΙ ΕΦΙΑΛΤΕΣ. Η συνέντευξη του εκπροσώπου του ομίλου Μπόμπολα στον Νίκο Χατζηνικολάου, ανέδειξε για μια ακόμη φορά την σαπίλα που μας καταδυναστεύει. Ο ποτάμης Πήγασος – Ακτωρ ΑΕ μας διασκέδασε καλύτερα και από γελωτοποιό. Είχε καταγγείλει λέει ο υπαλληλάκος τον Σημίτη και γέλασαν μέχρι και οι πέτρες.

Πότε είπε κουβέντα για τον αρχιερέα της διαπλοκής; Όταν έπαιρνε μεροκάματο από αυτόν και τα αφεντικά του; Όταν κονόμαγε με χρυσά συμβόλαια από τα κλεμμένα των μεγαλοεργολάβων των καναλιών; Δεν είχε λέει προβολή από ΔΟΛ και Πήγασο, ως απόδειξη ότι δεν είναι κατευθυνόμενος και επιδοτούμενος. Βέβαια στην μεταμεσονύχτια ζώνη ήταν αποκλεισμένος γιατί παίζονταν ροζ διαφημίσεις και η δικιά του «ροζ διαφημιση» ήταν στο φως της ημέρας , ενδιάμεσα από τα τουρκοσήριαλ.

Μας είπε εμάς ακραίους και ψεκασμένους ο πρώην αριστεροκουλτουριάρης με τις δεξιές τσέπες. Δεν συνομιλεί μαζί μας και ούτε συμμετέχει σε κυβέρνηση με Ανεξάρτητους Έλληνες. Και ποιός είπε στο ανδρείκελο των πολιτικών νταβατζήδων, ότι συμμετέχουμε εμείς σε κυβέρνηση με εκπροσώπους της κλεπτοκρατίας; Αφού θεώρησες μέχρι και τον Άδωνη Γεωργιάδη δημοκρατικό και συνομιλητή σου ένα έχουμε να πούμε: Θέλει η κυρα να κρυφτεί και η χαρά δεν την αφήνει.ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ

.