Υλικά
- 300 γραμμάρια Βιτάμ κλασικό
- 200 γραμμάρια ζάχαρη άχνη
- 75 γραμμάρια κακάο
- 20 έως 40 γραμμάρια κονιάκ, ανάλογα την ένταση που θέλουμε
- 200 γραμμάρια μπισκότα σπασμένα
- 1 πορτοκάλι
- κανέλα
- τζίντζερ
Εκτέλεση
Για τον Κορμό
- Στο μίξερ με συρμα ή σε ένα δοχειο (με μίξερ χειρός) βάζουμε το βούτυρο, την άχνη, το κακάο, το αλάτι, το ξύσμα πορτοκαλιού, την κανέλα, το γαρύφαλλο σκόνη και χτυπάμε μέχρι να γίνουν ένα ομοιογενές μείγμα
- Σε άλλο δοχείο βάζουμε τα μπισκότα, τα ραντίζουμε με το κονιάκ και ανακατεύουμε πιέζοντας ελαφρά με τα χέρια μας για να σπάσουν τα μπισκότα
- Ανακατεύουμε με το μείγμα