Χριστουγεννιάτικος Κορμός Σοκολάτας

Υλικά

  • 300 γραμμάρια Βιτάμ κλασικό
  • 200 γραμμάρια ζάχαρη άχνη
  • 75 γραμμάρια κακάο
  • 20 έως 40 γραμμάρια κονιάκ, ανάλογα την ένταση που θέλουμε
  • 200 γραμμάρια μπισκότα σπασμένα
  • 1 πορτοκάλι
  • κανέλα
  • τζίντζερ
Εκτέλεση
Για τον Κορμό
  1. Στο μίξερ με συρμα ή σε ένα δοχειο (με μίξερ χειρός) βάζουμε το βούτυρο, την άχνη, το κακάο, το αλάτι, το ξύσμα πορτοκαλιού, την κανέλα, το γαρύφαλλο σκόνη και χτυπάμε μέχρι να γίνουν ένα ομοιογενές μείγμα
  2. Σε άλλο δοχείο βάζουμε τα μπισκότα, τα ραντίζουμε με το κονιάκ και ανακατεύουμε πιέζοντας ελαφρά με τα χέρια μας για να σπάσουν τα μπισκότα
  3. Ανακατεύουμε με το μείγμα

vitam.gr