Χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν του Θ Χ Π Τρικάλων

therapeytirio-525

 

 

 

 

XΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΡΕΒΕΓΙΟΝ ΤΟΥ ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΡΙΟΥ ΧΡΟΝΙΩΝ ΠΑΘΗΣΕΩΝ ΤΡΙΚAΛΩΝ 

 Την Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου στις 9:00μ.μ.,το Θεραπευτήριο Χρονίων Παθήσεων Τρικάλων θα πραγματοποιήσει ρεβεγιόν στην ταβέρνα «Κουίντα» σύμφωνα με το εορταστικό πνεύμα των ημερών.

Εργαζόμενοι, Φίλοι, Ευεργέτες, Συγγενείς Περιθαλπομένων καθώς και Πολίτες των Τρικάλων προσκαλούνται να παρευρεθούν στο δείπνο με σκοπό την ενίσχυση και σύσφιξη των δεσμών του Θεραπευτηρίου με την Κοινωνία αλλά και των εργαζομένων μέσα στο εορταστικό κλίμα των ημερών.

Το Θεραπευτήριο Χρονίων Παθήσεων Τρικάλων, ένα κρατικό, προνοιακό ίδρυμα, παρέχει υπηρεσίες υψηλού επιπέδου εφαρμόζοντας πρωτοποριακές μεθόδους θεραπείας όπως αυτή της μουσικοθεραπείας.

 

Το έτος 2012 το Θεραπευτήριο Χρονίων Παθήσεων Τρικάλων σύναψε μια πρωτοποριακή συνεργασία για την Ελλάδα με το Τμήμα Μουσικών Σπουδών της Σχολής Καλών Τεχνών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα υλοποιείται μια τέτοια συνεργασία με στόχο τη βελτίωση της υγείας των Περιθαλπόμενων του Θεραπευτηρίου Χρόνιων Παθήσεων Τρικάλων αλλά και τη μείωση των φαρμακευτικών δαπανών.

 

Επιπρόσθετα προσφάτως εγκρίθηκαν Δεκαεννέα (19) θέσεις Επικουρικού Προσωπικού από το Υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας.

 

Πρόκειται για τη μεγαλύτερη έγκριση επικουρικού προσωπικού που δόθηκε από το Υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας σε Θεραπευτήριο, που σε μια περίοδο οικονομικής κρίσης θα στηρίξει δεκαεννέα οικογένειες.

 

Σε αυτό το πλαίσιο το δείπνο αυτό είναι ανοιχτό και σε συζητήσεις και απόψεις για την περαιτέρω βελτίωση του Θεραπευτηρίου που θα αποβούν ωφέλιμες για την ποιότητα περίθαλψης.

Το δείπνο θα πραγματοποιηθεί στην ταβέρνα «Κουίντα» που βρίσκεται στην Εθνική Οδό Τρικάλων-Ιωαννίνων και είναι ανοιχτό σε όλους τους φίλους του Θεραπευτηρίου.