Χριστουγεννιάτικη γιορτή του ΚΔΑΠ-ΜΕΑ «ΗΦΑΙΣΤΟΣ»

photo1

Το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Ατόμων με Αναπηρίες (ΚΔΑΠ-ΜΕΑ) «ΗΦΑΙΣΤΟΣ» του Τμήματος Παιδικής Μέριμνας & Τρίτης Ηλικίας της Δ/νσης Κοινωνικής Μέριμνας & Αλληλεγγύης του Δήμου Τρικκαίων, πραγματοποίησε τη Χριστουγεννιάτικη Γιορτή του, την Δευτέρα 22-12-2014 και ώρα 10:30΄ π.μ στο χώρο του κέντρου παρουσία των γονέων.

Η Γιορτή ξεκίνησε αρχικά με χαιρετισμό από την Δ/ντρια του κέντρου Κα Ανθή Ίτσιου. Αμέσως μετά ακολούθησε η γιορτή όπου η συγγραφέας των παιδικών βιβλίων Κα Βασιλική Μπουλογιώργου αφηγήθηκε, με έναν διαδραστικό τρόπο, στα μέλη του κέντρου, τη δεύτερη συγγραφική της δουλειά με τίτλο «ΤΟ ΠΑΡΑΠΟΝΙΑΡΙΚΟ ΕΛΑΤΑΚΙ». Το μήνυμα του έργου ήταν ότι: «Αυτά τα Χριστούγεννα ας στολίσουμε ένα ψεύτικο δεντράκι και ας αφήσουμε τα αληθινά στο φυσικό τους περιβάλλον».

Η γιορτή έκλεισε με την εμφάνιση του Αϊ Βασίλη που μοίρασε δώρα στα μέλη του Κέντρου δίνοντας τους μεγάλη χαρά. Τέλος, μοιράστηκαν γλυκά σε όλους τους παρευρισκόμενους.

Οι Χριστουγεννιάτικες δράσεις του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Ατόμων με Αναπηρίες (ΚΔΑΠ-ΜΕΑ) «ΗΦΑΙΣΤΟΣ», ολοκληρώθηκαν σήμερα με τον Εκκλησιασμό στην Ιερά Μονή Κοιμήσεως Θεοτόκου στο Βυτουμά.

Ευχόμαστε σε όλους:
2 περιστέρια να ρθουνε να φέρουνε ευχές
0 λοι σας να γιορτάσετε με γέλια και χαρές
1 όμορφο ξεκίνημα να έχει η χρονιά
5 χιλιάδες όνειρα να βγουν αληθινά….

ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ
ΚΔΑΠ-ΜΕΑ «ΗΦΑΙΣΤΟΣ»

.