Χριστούγεννα με παιδικά χαμόγελα και τρίτη ηλικία στη Μπάρα Τρικάλων

456677

Την Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 2014, το Νηπιαγωγείο Μπάρας σε συνεργασία με τα ΚΑΠΗ Τρικάλων και την Δ/νση Κοινωνικής Μέριμνας και Αλληλεγγύης του Δήμου Τρικκαίων, διοργάνωσαν μια γιορτή για τις Άγιες Μέρες που έρχονται, με τίτλο: «ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΜΕ ΠΑΙΔΙΚΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΚΑΙ ΤΡΙΤΗ ΗΛΙΚΙΑ».

Η γιορτή άνοιξε με την υπέροχη χορωδία των ΚΑΠΗ Τρικάλων, που τραγούδησαν χριστουγεννιάτικα τραγούδια, απαγγέλθηκαν ποιήματα από τους ηλικιωμένους των ΚΑΠΗ και ο κος Νταλάσης αφηγήθηκε με ιδιαίτερα γλαφυρό τρόπο ένα παραδοσιακό χριστουγεννιάτικο παραμύθι, που κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον του κοινού και των παιδιών.

Στη συνέχεια τα παιδιά του νηπιαγωγείου Μπάρας, με την αναπαράσταση της Θείας Γέννησης, την αποχώρηση και την έλευση του νέου Χρόνου και του Αη Βασίλη της μετέφεραν νοερά στην μακρινή Βηθλεέμ.
Η έκπληξη της εκδήλωσης ήταν ο ερχομός των μάγων από τον μαγικό Μύλο των ξωτικών, που εμφανίστηκαν ξαφνικά. Έκαναν τα υπέροχα μαγικά της και στο τέλος χόρεψαν μαζί με όλους.
Στο τέλος οι παρευρισκόμενοι γεύτηκαν χριστουγεννιάτικες λιχουδιές.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία της ο Δήμαρχος Τρικκαίων Δημήτρης Παπαστεργίου, οι Αντιδήμαρχοι Χρυσάνθη Γάλλου-Δαλκαφούκη, Τόμης Κυρίτσης, και ο δημοτικός σύμβουλος Άκης Αναστασίου.

Τέλος, θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους της παράγοντες που βοήθησαν για την πραγματοποίηση της της εκδήλωσης με οποιοδήποτε τρόπο.

.