Χριστουγεννιάτικη γιορτή κατηχητικού σχολείου Αγίου Κωνσταντίνου

03B1 171

Μια υπέροχη Χριστουγεννιάτικη Εορτή πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 21 Δεκεμβρίου στον Ιερό Ναό του Αγίου Κωνσταντίνου της πόλεώς μας.

Τα παιδιά του Κατηχητικού με την βοήθεια των κατηχητριών τους, πρεσβυτέρα Μαραγκού Παρασκευή και κ. Ελένη Σιώμου, οργάνωσαν και έφεραν εις πέρας μια όμορφη, παραδοσιακή εορτή με θέμα την «Προσκύνηση του Θείου Βρέφους».

Την εκδήλωση άνοιξε ο Πρωτοσύγκελος και εφημέριος του Ιερού Ναού π. Χρυσόστομος Νάσης, χαιρετίζοντας τους παρευρισκομένους γονείς, τους παππούδες και τους συγγενείς των παιδιών, αλλά και τους ενορίτες που βρέθηκαν εκεί για να απολαύσουν, τις αγνές καρδιές των παιδιών.

03B1 084

Η εκδήλωση συνεχίστηκε με απαγγελία ποιημάτων από τα μικρότερα παιδιά και με στοίχους από τους χαιρετισμούς της Παναγίας μας σχετικούς με την γέννηση του Χριστού μας.

Έπειτα σειρά είχε το θεατρικό και…η σκηνή γέμισε με αγγέλους που υμνούσαν το Θείο βρέφος…. με βοσκούς που προσκυνούσαν το νεογέννητο Χριστό… με «Μάγους» που έφεραν πολύτιμα δώρα στον Βασιλιά των βασιλευόντων… και λίγο πιο πέρα, σε μια φάτνη η Παναγία μας και μητέρα του Χριστού, με τον Προστάτη της Ιωσήφ… και τα ζώα να ζεσταίνουν τον Κύριό μας!!!!

03B1 104

Στη συνέχεια οι αγγελικές φωνές των παιδιών τραγούδησαν κλασικά χριστουγεννιάτικα τραγούδια…

Την γιορτή αυτή έκλεισε ο π. Αθανάσιος Γκιουλέκας δίνοντας συγχαρητήρια στα παιδιά που κουράστηκαν γι’ αυτό το πολύ όμορφο αποτέλεσμα, αλλά και στους γονείς που εμπιστεύονται τα παιδιά τους στην αγκαλιά της εκκλησίας και ειδικότερα στο Κατηχητικό Σχολείο της ενορίας του Αγίου Κωνσταντίνου.

03B1 123

Αφού ευχαρίστησε και τις δύο Κατηχήτριες, μοίρασε δώρα σε όλα τα παιδιά και ευχήθηκε σε όλους Καλά και Ευλογημένα Χριστούγεννα!

03B1 148

.