Χριστουγεννιάτικη χορευτική μαγεία από την Τέρψις στον «Μύλο των Ξωτικών» την Κυριακή!

tercis_copy

 

 

 

Ο Δήμος Τρικκαίων, το Εμπορικό Επιμελητήριο Τρικάλων και το e-Τrikala Α.Ε. μεταμορφώνει και φέτος το Μύλο Ματσόπουλου σε «Μύλο των Ξωτικών», το μεγαλύτερο εργοστάσιο παραγωγής παιχνιδιών, χαράς, δημιουργίας, ελπίδας και γλυκών χριστουγεννιάτικων τοπικών γεύσεων.  

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και η Ακαδημία Χορού Τέρψις, στηρίζοντας πάντα πρωτοβουλίες ανάδειξης του πολιτιστικού επιπέδου της πόλης των Τρικάλων, συμμετέχει για δεύτερη χρονιά στον «Μύλο των Ξωτικών» και ετοιμάζεται να προσφέρει μαζί με τον Αι Βασίλη και τα ξωτικά μαγικές στιγμές μέσα σ’αυτό το Χριστουγεννιάτικο κλίμα.

Την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου και ώρα 5.30 μ.μ., η Τέρψις θα κάνει την δυναμική της παρουσία επί σκηνής, με τμήματα παιδικά, εφηβικά και ενηλίκων. Το Χριστουγεννιάτικο σκηνικό θα συμπληρώσει το μουσικοχορευτικό σόου της Ακαδημίας, ακριβώς στο κλίμα των εορτών τόσο στην μουσική επένδυση, όσο και στο ενδυματολογικό κομμάτι.

Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει χορογραφίες από δημιουργικό χορό και ρυθμούς latin, hiphop, oriental κ.α. Την παρουσίαση θα απογειώσει η χορευτική παρουσίαση των καθηγητών της Ακαδημίας, καθώς και η επίδειξη των αγωνιστικών ομάδων HipHop και Latin. Τα χορευτικά αποσπάσματα θα κινηθούν στο μεγαλύτερο μέρος σε χριστουγεννιάτικους ρυθμούς, αλλά και όχι μόνο…

Οι εγγραφές συνεχίζονται καθημερινά 17:00-22:00

Διεύθυνση: Κολοκοτρώνη 19 ( Δίπλα στα Δικαστήρια )

Τηλέφωνο επικοινωνίας 24310 – 74622

 

 

.