Χρήστος Μπάτζιος: κουτσό…πόνυ o Tσιλιμίγκας

Το σχόλιο του για την αντιπαράθεση Σάκη Παπαδόπουλου και Κώστα Αγοραστού έκανε μιλώντας στη Λέσχη 97,6 ο Χρήστος Μπάτζιος:

« Να μας πει ξανά ο κ. Αγοραστός, πως ενώ με το 30% των χρημάτων που διαχειρίζεται έκανε τα πάντα μόνος του, και τι γίνεται με το υπόλοιπο 70% και αν έκανε και κάποιος άλλος κάτι. Τέτοιο χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι η Κάρλα, που δεν είναι έργο της Περιφέρειας, αλλά το εκτέλεσε η Περιφέρεια με λεφτά του Υπουργείου. Αν σταθώ στη συμπεριφορά του, θεωρώ πως είναι απαράδεκτη για άνθρωπος που έχει εκλεγεί τρεις φορές Περιφερειάρχης. Δείχνει ύφος μικροπολιτικό και κουτσομπολίστικο, προσποιήθηκε ακόμα κι ότι δεν ήξερε για την Έλενα Παπαδοπούλου πως ήταν Γενική Γραμματέας. Μέχρι και στη σύζυγο του Σάκη Παπαδόπουλου αναφέρθηκε ότι είναι κακό που ήταν στο Δημόσιο εκπαιδευτικός. Μα μήπως και ο ιδιος Αγοραστός από το Δημόσιο δεν σιτίζεται; Καθηγητής Πανεπιστημίου είναι. Η δική μου ερμηνεία για την συμπεριφορά του αυτή είναι ότι έγκειται στην…καταγωγή του. Εμείς οι βλάχοι, και το λέω μετά λόγου γνώσεως, έχουμε πολλά προτερήματα αλλά και ελαττώματα. Το χειρότερο των οποίων είναι ότι αν κάνουμε εμείς ένα λάθος δεν θα το παραδεχτούμε ποτέ, και όταν κάποιος αντίπαλος μας κάνει ένα λάθος θα κάνουμε την… τρίχα τριχιά. Τόσα χρόνια επικεφαλής της Θεσσαλίας δεν ακούσαμε ποτέ να είπε ότι κάτι το έκανε με λάθος τρόπο.

Εμείς σαν ΣΥΡΙΖΑ κάναμε ένα εγκληματικό λάθος να στηρίξουμε τον κ. Τσιλιμίγκα, που δεν ήταν απλά κουτσό άλογο, ήταν κουτσό…πόνυ. Ο άνθρωπος αυτός ήταν τελείως ακατάλληλος, και πληρώσαμε το λάθος μας. Δεν θα μπορέσει καν να αντιμετωπίσει τον κ. Αγοραστό στα Περιφερειακά Συμβούλια, θα είναι για γέλια.»