Χρήστος Μήνιας: το νέο αίμα των Τρικαλινών ταξιτζήδων

Στο νέο αίμα των ταξιτζήδων και των συνοδειών, αναμφισβήτητα συμπεριλαμβάνεται ο Χρήστος Μίνιας, ο επονομαζόμενος και Ντελόν της ασφάλτου, ένας εξαιρετικόςνέος άνθρωπος που έδωσε την πολλές ώρες από την ζωή του σε συνοδείες από μεγάλα ονόματα. Το παιδί με το χαμόγελο, ένας ταξιτζής με αρχές αξιοπρέπεια με ήθος, ένας άνθρωπος που θέλει να δώσει τον καλύτερο εαυτό του στον επιβατικό κοινό.

Ο Χρήστος Μίνιας που τιμήθηκε με βραβείο συνοδειών, από πολύ νωρίς το πρωί πιάνει το τιμόνι, θέτοντας τον εαυτό του στην εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού και αυτό το κάνει πάντα με χαμόγελο, ευγένεια και καλή διάθεση.

Ο ίδιος θέλοντας να συνεχίσει την προσφορά ου στο κοινωνικό σύνολο, έχει ως απώτερο μελλοντικό σκοπό να πολιτευθεί στις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές στα Τρίκαλα, αφού θέτει ανοιχτά τον εαυτό του στην διάθεση των συμπολιτών του.

Αν πετύχετε κάπου στον δρόμο η σε κάποια πιάτσα τον Χρήστο Μίνια, θυμηθείτε ότι μπαίνοντας στο ταξί του με το νούμερο 58, θα μετακινηθείτε και στον πιο μακρινό προορισμό με ασφάλεια, υπευθυνότητα, χιούμορ και προπαντός επαγγελματισμό στον μέγιστο βαθμό.