Χρίστος Λιάπης : Μάχη για την ανάκαμψη της χώρας

245138607 o

Το όνομα του γνωστού Ψυχιάτρου και Διδάκτωρος του Παν/μίου Αθηνών, Χρίστου Χ. Λιάπη ακούγονταν ανάμεσα στις λίγες αλλαγές ανανέωσης των ψηφοδελτίων της Νέας Δημοκρατίας.

Για το συγκεκριμένο θέμα δήλωσε στο trikalaIN

“Η ζωή δεν έχει πρόβες, παρά μόνον παραστάσεις” και σε αυτή τη φάση είμαστε όλοι μαζί για να εμπεδώσουμε την παράσταση νίκης της Νέας Δημοκρατίας και να ενδυναμώσουμε τις ανανεωτικές, αύθαρτες και ελπιδοφόρες δυνάμεις του κεντροδεξιού χώρου.

Εξ όσων είμαι σε θέση να γνωρίζω, η μη συμμετοχή μου στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στον νομό των Τρικάλων, οφείλεται σε κώλυμα της ποσόστωσης ανδρών/γυναικών. Ουδέποτε συζητήθηκε ούτε φυσικά ζητήθηκε από εμένα η τοποθέτησή μου σε εκλόγιμη θέση, καθώς ο λαός των Τρικάλων εκφράστηκε επ´ αυτού κατά την -με σταυροδοσία- εκλογική αναμέτρηση του περασμένου Ιανουαρίου.

Μπορεί μεν να πρόκειται για …παρ’ ολίγον συμμετοχή μου στο ψηφοδέλτιο, σάς διαβεβαιώ όμως πως πρόκειται επίσης για μια πολλή δυναμική (και άνευ αποσιωποιητικών ή άλλων σημείων στίξεως) συμμετοχή μου, ως απλού στρατιώτη της μεγάλης κεντροδεξιάς παράταξης, στην προεκλογική και μετεκλογική μάχη για την ανάκαμψη της χώρας και για την ποιοτική συνέκφραση όλων των παραγωγικών δυνάμεων της πατρίδας μας και εν προκειμένω της ιδιαιτέρας μου πατρίδας.

Χρίστος Χ. Λιάπης MD, MSc, PhD
Ψυχίατρος – Διδάκτωρ Παν/μίου Αθηνών

.