Χρήστος Γακόπουλος: Ο Αγοραστός θα ξαναεκλεγεί στην Περιφέρεια Θεσσαλίας γιατί έκανε έργο

Με την ευκαιρία της ανάληψης των νέων του καθηκόντων, ως Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Ανάπτυξης και Εμπορίου, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Χρήστος Γακόπουλος παραχώρησε αποκλειστική συνέντευξη τύπου στην εκπομπή «Ράδιο Ζυγοστάθμιση» που παρουσιάζουν οι δημοσιογράφοι Δημήτρης Παδιός και Γιάννης Πιτσογιάννης κάθε Σάββατο τον FM 100 Ράδιο Ζυγός.

Αφού ευχαρίστησε τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπο του, χρίζοντας τον Θεματικό Αντιπεριφερειάρχη Ανάπτυξης και Τουρισμού, τόνισε πως ο Κώστας Αγοραστός στην διάρκεια της παρούσας θητείας του έκανε σημαντικό έργο σε όλη την Θεσσαλία, κάτι που οι πολίτες το αναγνωρίζουν, γι’ αυτό και θα τον εμπιστευθούν ξανά, με δεδομένο ότι και ο «αντίπαλος» συνδυασμός του Νίκου Τσιλιμίγκα έχει πέσει σε μεγάλη αδράνεια.

Άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο, ίσως 1-2 άτομα απ’ αυτά που απαρτίζουν σήμερα τον συνδυασμό του Κώστα Αγοραστού στα Τρίκαλα να μην κατέλθουν στην Περιφέρεια, αλλά δεν συντρέχει κανένας λόγος ανησυχίας όπως είπε, αφού θα υπάρξουν νέες εξίσου αξιόλογες υποψηφιότητες. Σε προσωπικό επίπεδο, ο κ. Γακόπουλος είπε πως κατέρχεται στις Περιφερειακές εκλογές και πάλι υποψήφιος σαφώς ενισχυμένος, με το νέο του ρόλο ως Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης, ενώ έπλεξε το εγκώμιο του Αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων Χρήστου Μιχαλάκη, λέγοντας πως προσέφερε πολλά στο νομό Τρικάλων.