Χρήστος Μπάτζιος : Οικτρή μειοψηφία

Τις διαδηλώσεις από ΚΚΕ και ΛΑΕ στο αναπτυξιακό συνέδριο στη Λάρισα σχολίασε σήμερα σε ραδιοφωνική του συνέντευξη στη Λέσχη 97,6 το μέλος της τοπικής οργάνωσης του Σύριζα κ. Χρήστος Μπάτζιος.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά:

‘Ξέρω ότι το ΚΚΕ κατέβασε κόσμο με λεωφορεία να πάνε στη Λάρισα να διαδηλώσουν, αδιάφορο. Είναι μια οικτρή μειοψηφία πλέον σχετικά με το τι πρεσβεύει σήμερα το σύνολο της κοινωνίας ανεξάρτητα αν είναι δεξιοί ή αριστεροί, μπας και γίνει ο τόπος καλύτερος, και υπάρχει η μόνιμη γκρίνια του ΚΚΕ που λέει μην κάνετε τίποτα γιατί θα ρθεί ο σοσιαλισμός και θα σας τα φτιάξει όλα. Αυτοί προχθές δεν ψήφισαν ούτε το νομοσχέδιο για τους ερμαφρόδιτους ανθρώπους, όπως και τους βουλευτές του Σύριζα που δεν το ψήφισαν ευθέως τους καταδικάζω.

 

Η Λαϊκή Ενότητα που ήταν επίσης απέξω ήταν απόκομμα του κόμματος της οικτρής μειοψηφίας, η οικτρή μειοψηφία της οικτρής μειοψηφίας. Για ποιους μιλάμε τώρα, για 5 ανθρώπους στους 500 χιλιάδες κόσμο που ζει στη Θεσσαλία; Αυτοί που διαδήλωσαν είναι η εξαίρεση που επιβεβαιώνει τον κανόνα, ότι όλη η κοινωνία ενδιαφέρεται για το μέλλον και αυτοί οι άνθρωποι είναι ακόμα στην παρεκκλησιαστική τους σέχτα.’