Χώρισε ο “κολλητός” του Τσίπρα

bf78fb796d M

Την είδηση ότι επέλεξαν χωριστούς δρόμους έδωσαν στη δημοσιότητα ο ηγέτης των Podemos, Πάμπλο Ιγκλέσιας, ο οποίος διεκδικεί την πρωθυπουργία της Ισπανίας και η σύντροφος του, Τάνια Σάντσεζ.

Το ζευγάρι ανακοίνωσε την απόφαση του με μία κοινή ανακοίνωση στον λογαριασμό της Τάνια Σάντσεζ στο Facebook και ζήτησε σεβασμό στην προσωπική ζωή τους.

Δεν είμαστε ζευγάρι, γράφει η ανακοίνωση του ζευγαριού και συνεχίζει: «αγαπάμε, θαυμάζουμε και σεβόμαστε ο ένας τον άλλο και μοιραζόμαστε κοινές ιδέες για την πολιτική αλλαγή. Απλώς δεν είμαστε πλέον ζευγάρι».

«Εύχομαι να μην χρειαζόταν να το γράψω αυτό εδώ. Ελπίζαμε ότι η προσωπική ζωή μας θα είναι μόνο δική μας αλλά αυτό δεν ήταν πλέον δυνατόν. Γράφουμε αυτό για να αποφύγουμε κακεντρεχείς φήμες και διαμάχες και ζητώ σεβασμό.

Τα προσωπικά θέματα δεν θα πρέπει να συζητούνται δημόσια ακόμη και αν οι πρωταγωνιστές είναι δημόσια πρόσωπα», ανέφερε μεταξύ άλλων, η ανακοίνωση.

Και οι δύο υπέγραψαν την ανακοίνωση με ένα σχόλιο για το πρώην ταίρι τους. Ο Πάμπλο Ιγκλέσιας έγραψε: «Τάνια η πιο γενναία γυναίκα που ξέρω και θαυμάζω περισσότερο». «Πολ ο άνδρας που άλλαξε τα πάντα και θαυμάζω περισσότερο», απάντησε η Τάνια Σάντσεζ.

Η ισπανική εφημερίδα El Pais επικοινώνησε με το ζευγάρι που επιβεβαίωσε την ανακοίνωση και την είδηση του χωρισμού αλλά αρνήθηκε να κάνει κάποιο άλλο σχόλιο.

.briefingnews.gr