Χορηγοί εστίασης της ομάδος Τρίκαλα ΒC Aries

horigoi estiasis

Τα Τρίκαλα BC Aries ανακοινώνουν την συμφωνία με 15 καταστήματα των Τρικάλων που θα είναι οι χορηγοί εστίασης της περιόδου 2014-2015.

Οι 15 χορηγοί εστίασης ανέλαβαν καθημερινά και καθ’ όλη την διάρκεια της σεζόν την αποκλειστική σίτιση των παικτών των Τρικάλων BC Aries.

Τα καταστήματα που συμμετέχουν στο ανταποδοτικό πρόγραμμα διαρκείας είναι: Όρνιθες Εις την Πυρά, Το Χάνι, Διαχρονικό, Το Λαδοφάναρο, Metro Crepe Station, Έλατος, Το τσικάλι, Μεζεδοκαμώματα, Κατώγι, Roma Pizza, Ίανθος, Μπαρμπανικόλας, Αίγλη, Jimmy’s and Sons, Gustoza.

Τα περισσότερα από τα παραπάνω καταστήματα συμμετέχουν και στο Ανταποδοτικό πρόγραμμα για τους κατόχους διαρκείας και οι προσφορές τους θα ανακοινωθούν πριν το παιχνίδι με τον Κόροιβο Αμαλιάδας.

Το ΔΣ της ΚΑΕ Τρίκαλα BC Aries ευχαριστεί τους ιδιοκτήτες των καταστημάτων για την ευγενική τους χειρονομία που καταδεικνύει περίτρανα και έμπρακτα ότι η ομάδα στην νέα της μεγάλη προσπάθεια στην Α1 δεν είναι μόνη.

ΕΠΙΣΗΣ

Επιστολή 4ου Δημοτικού Σχολείου Καλαμπάκας

Ο διευθυντής του 4ου Δημοτικού σχολείου Καλαμπάκας κ. Βασίλειος Νάστος απέστειλε στην ΚΑΕ Τρίκαλα BC Aries την παρακάτω επιστολή με αφορμή την επίσκεψη στο σχολείου του Τζάστιν Ίνγκραμ: «Ευχαριστούμε την διοίκηση των Τρικάλων BC Aries για την παρουσία και συμμετοχή του Justin Ingram στις εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν την Δευτέρα 6 Οκτωβρίου στο σχολείο μας, στο πλαίσιο της Πανελλήνιας Ημέρας Σχολικού αθλητισμού. Η παρουσία του Justin στο σχολείο μας, έδωσε στους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς ιδιαίτερη χαρά και έμπνευση. Ευχόμαστε στον ίδιο και στην ομάδα σας κάθε επιτυχία στο μέλλον».

Στο παιχνίδι του Σαββάτου 20 μαθητές του 4ου Δημοτικού Σχολείου Καλαμπάκας θα παρακολουθήσουν το παιχνίδι με τον Κόροιβο Αμαλιάδας μετά από πρόσκληση της ΚΑΕ.

.

.