Χατζηγάκης-Χάϊδος: Προς τα που γέρνει η ζυγαριά;

Άγνωστος «Χ» παραμένει προς ώρας η τύχη των δύο «Χ» των τοπικών ψηφοδελτίων της Νέας Δημοκρατίας και του ΣΥΡΙΖΑ, δηλαδή του Μικέλη Χατζηγάκη και του Γιάννη Χάϊδου στις επικείμενες εθνικές εκλογές.

Τα ονόματα δυνατά και στα δύο ψηφοδέλτια και ο ανταγωνισμός μεγάλος, ωστόσο και οι δύο έχουν καταφέρει να ξεχωρίσουν για πολλούς και διάφορους λόγους. Νέοι και άφθαρτοι έρχονται να εκφράσουν το καινούργιο και το διαφορετικό στην πολιτική ζωή του τόπου, έχοντας να καταθέσουν ενδιαφέρουσες απόψεις και προτάσεις προς το εκλογικό σώμα.

Παρά τις όποιες διαφορετικές ιδεολογικές τους καταβολές και πολιτικές προσεγγίσεις, Μικέλης και Γιάννης παραμένουν δύο καλοί φίλοι μεταξύ τους, που εκτός όλων των άλλων, τους ενώνουν κοινές αγωνίες  και οράματα για το μέλλον του τόπου. 

Και οι δύο προχωράνε δυνατά στο δρόμο μέχρι τις εκλογές και παρά την θερινή ραστώνη, συνεχίζουν τις περιοδείες τους στα χωριά του νομού, ο καθένας για λογαριασμό του και του κόμματος του, με αποκορύφωμα τα μεγάλα πανηγύρια του 15Αύγουστου, όπου αναμένεται να δώσουν αμφότεροι βροντερό παρών.

Μένει να δούμε εν τέλει προς τα ποιου το μέρος θα γείρει η ζυγαριά…