Χάρης Μαντέλλος: Η ζωή του με τους επώνυμους!

Ο γνωστός Τρικαλινός δημοσιογράφος Χάρης Μαντέλλος, μια γνήσια καλλιτεχνική φύση με μεγάλη αγάπη για το θέατρο, τον κινηματογράφο και την μουσική, έχει αναμφισβήτητα αφιερώσει εδώ και πολλά χρόνια μεγάλο μέρος της ζωής του, στην ενασχόληση του όχι μόνο με τα καλλιτεχνικά δρώμενα της χώρας, αλλά και με αυτά του εξωτερικού.

Ως εκ τούτου, θα μπορούσε να συμπεριληφθεί άνετα στον κατάλογο εκείνων των ανθρώπων-ξεπερνώντας κατά πολύ τα στενά Τρικαλινά σύνορα-που έχουν συναντήσει πληθώρα γνωστών καλλιτεχνών (ηθοποιών, τραγουδιστών, μουσικών, σκηνοθετών, ζωγράφων κλπ.), σ’ αυτή του την μακρά ενασχόληση με τον καλλιτεχνικό κόσμο. Επιπλέον εδώ και κάποια χρόνια διαθέτει μια μοναδική συλλογή σπάνιων αυτογράφων από πολλά «ιερά τέρατα» του παγκόσμιου θεάματος κυρίως από την Αμερική, ερχόμενος σε επαφή μαζί τους, κάτι που είναι ιδιαίτερα δύσκολο και κοπιαστικό.

Ας πάμε λοιπόν μέσα από ένα αστείρευτο όσο και σπάνιο φωτογραφικό υλικό, να γνωρίσουμε την μεγάλη αγάπη του Τρικαλινού Χάρη Μαντέλλου για τους ανθρώπους της τέχνης και του πολιτισμού. Δική μας πάντως πρόταση είναι, κάποια στιγμή να σκεφτεί σοβαρά ο Χάρης την έκδοση ενός συλλεκτικού βιβλίου, όπου θα κλείσει μέσα στις σελίδες του όλες τις εμπειρίες του, μέσα από τις συναντήσεις του με γνωστούς και πολυαγαπημένους καλλιτέχνες.