Χαρά να τον ακούς τον Τάκη…Είναι παλιός και τα λέει αλλιώς!

Συνεχίζει ακάθεκτη τις καλοκαιρινές της περιοδείες σε όλο το νομό Τρικάλων, η εν δυνάμει υποψήφια Βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία Χαρά Ξάνθη. Σε μια απ΄αυτές τις περιοδείες της στη λαϊκή αγορά των Τρικάλων, η εξ Αμαράντου εντυπωσιακή ξανθιά δημοσιογράφος ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με τον θρυλικό Τάκη Ιωάννου, τον Πρόεδρο του Αστικού ΚΤΕΛ Τρικάλων.

Και όταν η Χαρά θέλησε να «σφίξει» μια πολιτική ανάλυση στον Τάκη, με τις θέσεις του κόμματος που εκπροσωπεί αλλά και τις προσωπικές της, εισέπραξε την απάντηση: «Σου εύχομαι καλή επιτυχία σε προσωπικό επίπεδο, αλλά από λόγια έχουμε χορτάσει. Τόσα χρόνια τα ίδια ακούμε και προκοπή δεν βλέπουμε», ήταν τα χωρίς περιστροφές λόγια του Προέδρου.

Μπορεί η Χαρά Ξάνθη να διαπνέεται από το νεανικό της ενθουσιασμό για προσφορά στα κοινά, με σύμμαχο φυσικά και την καλή πολιτική επιχειρηματολογία λόγω και επαγγέλματος, αλλά και ο Τάκης Ιωάννου δεν είναι τυχαίος, είναι παλιός στο «κουρμπέτι» και έχει κι αυτός τις δικές του περγαμηνές!!!

Όσον αφορά την ερώτηση που δέχτηκε από διερχόμενο περαστικό αν προτίθεται να την ψηφίσει στις εκλογές, ο Πρόεδρος χαμογέλασε πονηρά και του έκλεισε το μάτι…Τα ΄έφερε από δω, τα έφερε από κει και στο τέλος ξεγλίστρησε!!!