Χαμός στη Βαρκελώνη με τον Βαρουφάκη: Ουρές «πιστών» που περίμεναν να τον ακούσουν [εικόνες]

varou3

Εικόνες που συναντάει κανείς έξω από εκδοτήρια συναυλιών όπου οι πιστοί φαν περιμένουν το είδωλο-τραγουδιστή ωσάν Μεσσία. Αυτό έζησε η Βαρκελώνη την Πέμπτη για τα… μάτια του Γιάνη Βαρουφάκη.

Την είδηση αναμεταδίδει το ρωσικό RT, αλλά αψευδής μάρτυρας είναι και τα πολλαπλά tweet που ανάρτησαν άνθρωποι που βρέθηκαν στo μέρος που θα μιλούσε ο πρώην ΥΠΟΙΚ της Ελλάδας και τράβηξαν τις σχετικές φωτογραφίες που δείχνουν ένα πολυπληθές κοινό να περιμένει στην ουρά για να μπει στην αίθουσα της εκδήλωση.

Όπως γράφει προσφυώς και το άρθρο της ρωσικής ιστοσελίδας, «όλος αυτός ο κόσμος δεν μαζεύτηκε στη Βαρκελώνη για να προσκυνήσει στη Sagrada Familia, αλλά να παραστεί στην εκδήλωση του προσώπου που δεν διαπραγματεύεται, αλλά βαράει… πισινά. Πρόκειται για τον χαρισματικό Γιάνη Βαρουφάκη που πλέον έχει μετατραπεί σε ροκ σταρ».

Πάντως, ακόμη και ο ίδιος ο Γιάνης Βαρουφάκης έμεινε εντυπωσιασμένος από την αθρόα προσέλευση των Καταλανών και σε σχετική ανάρτηση στον λογαριασμό του στο Twitter, έσπευσε να τους ευχαριστήσει αναλόγως.

varou1 0varou2

barcelona708 1

 

Πηγή: www.iefimerida.gr