Χαμός σε παράσταση του Κιμούλη – Έξαλλοι οι θεατές

Χάος, ανοργανωσιά, ένταση και φωνές από εκνευρισμένους θεατές στην παράσταση «Το παγκάκι», με πρωταγωνιστή τον Γιώργο Κιμούλη.

Ο γνωστός ηθοποιός δέχτηκε τα «πυρά» όλων όσοι πλήρωσαν εισιτήριο για να παρακολουθήσουν το έργο, αλλά έμειναν όρθιοι, με τους περισσότερους να αναχωρούν εμφανώς δυσαρεστημένοι.

Το απόλυτο μπάχαλο δημιουργήθηκε το βράδυ της Κυριακής στην αίθουσα της «Παλιάς Ηλεκτρικής» στον Βόλο, όπου ο Γιώργος Κιμούλης και η Φωτεινή Μπαξεβάνη θα έδιναν τη δεύτερη και τελευταία παράστασή τους στη θεσσαλική πόλη. Ωστόσο, το ενδιαφέρον των θεατρόφιλων ήταν ιδιαίτερα μεγάλο και η εταιρία παραγωγής, από πιθανό λάθος, έδωσε περισσότερα εισιτήρια από όσα ήταν τα καθίσματα του χώρου, με αποτέλεσμα δεκάδες άνθρωποι να φτάσουν στα όριά τους ψάχνοντας απελπισμένα για μια extra καρέκλα ή για μια θέση στα σκαλιά, στους διαδρόμους και στον προθάλαμο του θεάτρου. Μάλιστα, ο φακός του τοπικού site thenewspaper.gr απαθανάτισε σχετικό στιγμιότυπο.

Το «μπαλάκι» στους τεχνικούς

Σύμφωνα με πληροφορίες, στα εισιτήρια δεν υπήρχε αναγραφή αριθμημένων ζωνών και καθισμάτων, γεγονός που βοήθησε να βρουν θέσεις όσοι ήταν… αθλητές στίβου και είχαν καλό χρόνο στο… 100άρι άνευ εμποδίων! Το «μπαλάκι» των ευθυνών έπεσε, λίγες ώρες αργότερα, στους τεχνικούς του θεάτρου! Τα στελέχη της εταιρίας παραγωγής λέγεται πως υπέδειξαν ως υπαιτίους τους εργαζομένους στην «Παλιά Ηλεκτρική», ωστόσο αυτό δεν κάλμαρε τα νεύρα των ταλαιπωρημένων θεατών.

Η δυσάρεστη αυτή εξέλιξη έφερε σε πολύ δύσκολη θέση τον Γιώργο Κιμούλη, ο οποίος απολογήθηκε στη σκηνή, μπροστά στο κοινό, ζητώντας συγγνώμη για την ταλαιπωρία. Με την ευγένεια που τον διακρίνει, ο 63χρονος καλλιτέχνης προσπάθησε να κατευνάσει το ηλεκτρισμένο κλίμα εντός της αίθουσας, αναγνωρίζοντας την ταλαιπωρία που υπέστησαν αρκετοί θεατές.

Το έργο «Το παγκάκι» του Αλεξάντερ Γκέλμαν, σε σκηνοθεσία του Γιώργου Κιμούλη, έπειτα από δύο επιτυχημένες σεζόν με sold out παραστάσεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, βρίσκεται σε μια μεγάλη περιοδεία ανά την Ελλάδα, που θα ολοκληρωθεί στις 9 Δεκεμβρίου στην Κρήτη.

www.espressonews.gr