Χαλίφης στη θέση του Χαλίφη ο Μπάρδας;

Δίνουν και παίρνουν οι απόψεις, για το ποια μπορεί να είναι τα μετέπειτα πολιτικά βήματα του Αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων Χρήστου Μιχαλάκη, μετά την λήξη της παρούσας θητείας το 2023.

Παρά το γεγονός πως ο ίδιος το έχει ξεκαθαρίσει δημόσια, ότι αυτό που τον ενδιαφέρει είναι να παραμείνει στην Περιφέρεια, αρκετοί είναι εκείνοι που ισχυρίζονται πως όταν έρθει η ώρα των εθνικών εκλογών, θα δεχθεί πιέσεις από το Μαξίμου να κατέλθει στην κεντρική πολιτική σκηνή, αφού όλοι γνωρίζουν πως το «πολιτικό άστρο» έχει προ πολλού περάσει τα σύνορα του νομού.

Σε μια τέτοια περίπτωση, ίσως ο δρόμος ανοίξει για τον παλαιότερο εκ των Περιφερειακών Συμβούλων και με αρκετή εμπειρία περί των κοινών Ντίνο Μπάρδα. Ο ίδιος άλλωστε, ποτέ δεν έκρυψε τις πολιτικές του φιλοδοξίες, τις οποίες φυσικά όσο είναι ο Μιχαλάκης παρών, ξέρει να τις «κατευνάζει» και να περιμένει.

Επειδή στην πολιτική όλα αλλάζουν-αυτό είναι νόμος αδιαπραγμάτευτος-ας μην παραξενευτούμε, αν κάποια στιγμή μελλοντικά δούμε τον Μπάρδα… Χαλίφη στη θέση του Χαλίφη!