Το πιο κομβικό σημείο ίσως της συνάντησης αυτής ήταν η απάντηση που έδωσε ο κ. Μπουτίνας στο ερώτημα πολλών γιατί τελικά δεν αυτοπροτείνετε υποψήφιος Δήμαρχος και να αποφασίσει το ψηφοδέλτιο.
Ο κ. Μπουτίνας απάντησε ‘‘Δεν αυτοπροτείνομαι γιατί η Δημοτική μου ομάδα δεν με θέλει. Ήδη είχαν πλησιάσει άλλους υποψηφίους από το καλοκαίρι που πέρασε. Κάποιοι ξύπνιοι ( εκτός ομάδας ) έφτασαν σε σημείο να πουν πως τα πήρα κιόλας!!!
Αν θέλω εγώ να είμαι υποψήφιος μπορώ να μαζέψω όλη τη Καλαμπάκα σήμερα εδώ και ότι κάθε μέρα έρχονται πάνω από 100 άτομα και με προτρέπουν να κατέβω υποψήφιος. Η περίφημη Ν.Δ. από τα Τρίκαλα επέλεξε πρώτα άλλον υποψήφιο και εγώ έρχομαι τρίτος στην σειρά…”
Αναβολή της συνάντησης πρότεινε και ο κ. Αβραμόπουλος αφού δεν υπήρχε επίσημη υποψηφιότητα για να επιλέξουν, ενώ ο κ. Παπαπούλιος δήλωσε ανενημέρωτος από τη όλη κατάσταση( για να λάβει την χαμηλόφωνη απάντηση του Γιάννη Μουτίνα ( για να ενημερωθείς μάθε πρώτα Ελληνικά !!).
{youtube}RasjoI3j0_s{/youtube}
stagonnews.gr