Μπορούν να πάρουν πάνω τους τις τύχες της κεντροαριστεράς στα Τρίκαλα;

Απόλυτη «νεκρική σιγή» επικρατεί μέχρι στιγμής στο τοπικό ΠΑΣΟΚ, σχετικά με την αναζήτηση υποψηφίου για την διεκδίκηση του Δήμου Τρικκαίων στις επόμενες δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου του 2023.

Υπάρχει βέβαια ο επικεφαλής της μείζονος σήμερα αντιπολίτευσης στο δήμο που είναι ο Κώστας Κρεμμύδας και ο οποίος έχει θέσει τον εαυτό του στην διάθεση του κόμματος, με τον όρο να πάνε ενωμένοι και συνεργαζόμενοι στις εκλογές ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ και λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις, αλλά για όσους γνωρίζουν καλά πρόσωπα και πράγματα δίνουν ελάχιστες έως λίγες πιθανότητες να υλοποιηθεί ένα τέτοιο σενάριο.

Από εκεί και ύστερα στον συνδυασμό του Κρεμμύδα, υπάρχουν δύο νεαροί Δημοτικοί Σύμβουλοι με αξιόλογη πορεία και δυναμικό backround στην αυτοδιοίκηση και αυτοί δεν είναι άλλοι τους από τους Στέφανο Βαβύλη και Νατάσα Παιδή, παιδιά των παλιών δημοτικών συμβούλων Θανάση Βαβύλη και Στέφανου Παιδή αντίστοιχα.

Το ερώτημα που τίθεται αυτόματα είναι αν και κατά πόσο αυτοί οι δύο νέοι δημοτικοί σύμβουλοι, μπορούν να πάρουν επάνω τους τις τύχες της κεντροαριστεράς για την διεκδίκηση με αξιώσεις του Δήμου Τρικκαίων. Μπορεί να μην βγουν ακόμα μπροστά (άλλωστε δεν τους πήραν ακόμα τα χρόνια), σίγουρα όμως με τον ένα ή τον άλλο τρόπο θα «πρωταγωνιστήσουν» στη ρύθμιση των εξελίξεων στην κεντροαριστερά, όχι μόνο για τον Δήμο Τρικκαίων αλλά και γενικότερα.

Αναμένουμε να δούμε κινήσεις και να κρίνουμε!