Belwood ΑΕΒΕ: 25 χρόνια παράδοσης και εμπειρίας στο ξύλο και στα προϊόντα του

Ανταποκρινόμενοι πλήρως σε κάθε σας ανάγκη και επιδιώκοντας τη διαρκή ανανέωσή μας σε συνδυασμό με τη διατήρηση της ίδιας, αδιαπραγμάτευτης ποιότητας που χαρακτηρίζει τα προϊόντα ξυλείας BELWOOD και που τα καθιστά ιδανικά για κάθε οικιακή ή επαγγελματική χρήση και εφαρμογή, παρέχουμε στους πελάτες μας σε ολόκληρη την Ελλάδα μια ευρεία γκάμα υψηλής αισθητικής και ποιότητας ξύλων, κατάλληλων για μια πληθώρα χρήσεων κι εφαρμογών.

Στη BELWOOD θα βρείτε ξυλεία ιδανική για οικοδομική χρήση, για την κατασκευή παράθυρων στέγης (φεγγίτες) και σκεπών, για την κατασκευή δαπέδων εσωτερικού και εξωτερικού χώρου που θα καλύψουν κάθε σας ανάγκη, παραμένοντας αναλλοίωτα στο χρόνογια προϊόντα επιπλοποιΐας, αλλά και σύνθετη ξυλεία για επιφάνειες έως και 15 μέτρωνΑκόμη, σ’ εμάς θα βρείτε ξυλεία κατάλληλη για κατασκευές υπαίθρου, για μέσα συσκευασίας, για στρωμνή ζώων (animal bedding), καθώς και για κάθε άλλη συμπληρωματική χρήση, όπως βάσεις, δοκοθήκες και γωνίες, σε συνδυασμό με εξειδικευμένα προϊόντα για την περαιτέρω προστασία του ξύλου, όπως βερνίκια συντήρησής του.

Yπερσύγχρονες εγκαταστάσεις

και σε νέους, εκτενείς αποθηκευτικούς χώρους που τηρούν τους πιο εξειδικευμένους κανόνες ασφαλείας, με αποτέλεσμα την άριστη φύλαξη και συντήρηση όλων των προϊόντων μας.

Πιστοποιήσεις

Din plus και EN plus A1, διασφαλίζοντας για όλους εσάς τις κορυφαίες συνθήκες εισαγωγής, επεξεργασίας και εμπορίας προϊόντων ξυλείας και κατοχυρώνοντας την τήρηση των αυστηρότερων προδιαγραφών σε καθέναν από τους τομείς των δραστηριοτήτων μας, επιτυγχάνοντας πάντοτε άψογο και ποιοτικό αποτέλεσμα.

30 χρόνια

της συνεχούς, σταθερής και επιτυχημένης επιχειρηματικής πορείας μας, συνδέσαμε και ταυτίσαμε το όνομά μας με το ξύλο, μελετώντας το σε βάθος, κατανοώντας τις ανάγκες του και εντρυφώντας στην επεξεργασία του, με αποτέλεσμα να το αγαπήσουμε και να είμαστε σήμερα περήφανοι για τα προϊόντα ξυλείας που φέρουν την υπογραφή μας και που ταξιδεύουν σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Πώληση χονδρική – λιανική

Η BELwood απευθύνεται τόσο σε ιδιώτες, όσο και σε επαγγελματίες των χώρων στους οποίους δραστηριοποιείται, δείχνοντας σε κάθε περίπτωση την ίδια συνέπεια και τον επαγγελματισμό που τη χαρακτηρίζει. Επικοινωνήστε μαζί μας και θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε!

Πανελλαδική κάλυψη

Στόχος μας δεν είναι μόνο η κάλυψη κάθε σας ανάγκης αλλά και η ανταπόκρισή μας σ’ αυτές όπου κι αν βρίσκεστε. Έτσι, η BELwood παρέχει πανελλαδική εξυπηρέτηση, άμεσα, γρήγορα και αποτελεσματικά και σας παρέχει τα προϊόντα ξυλείας της, πέλλετ και μπρικέτες με την υπογραφή της αλλά και μονωτικά υλικά σε κάθε γωνιά της Ελλάδας!

Μεταφορά

Η BELwood, στα πλαίσια των ολοκληρωμένων λύσεων που θέλει να παρέχει και στην επιμονή της να ελέγχει κάθε λεπτομέρεια της κάθε συνεργασίας της, επενδύει σε ιδιόκτητα φορτηγά για τις μεταφορές των προϊόντων της με επιμέλεια και ασφάλεια, ενώ συνεργάζεται, τηρώντας τους ίδιους, αυστηρούς κανόνες που η ίδια θέτει, με τις καλύτερες μεταφορικές εταιρίες για αποστολή των προϊόντων της σε ολόκληρη την Ελλάδα. Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας

Εισαγωγές, Εμπόριο & Επεξεργασία Προϊόντων Ξυλείας | Πέλλετ & Μπρικέτες | Μόνωση

ΜΠΕΛΓΟΥΝΤ ΑΕΒΕ
2ο χλμ. Τρικάλων – Πύλης Τηλ. 24310 75428-26473-Τρίκαλα