Αθλητής έπαθε ανακοπή λίγο πριν μπεί στη πισίνα

Αναστάτωση επικράτησε το απόγευμα στο Κολυμβητήριο Βόλου όταν ένας αθλητής που συμμετείχε στους διασυλλογικούς αγώνες κολύμβησης “Masters Sprint Meet Χριστουγέννων 2017” έπαθε ανακοπή καρδιάς και κατέρρευσε μπροστά στα μάτια δεκάδων θεατών που βρίσκονταν στις κερκίδες του κολυμβητηρίου. Ο άτυχος άνδρας είναι περίπου 55 ετών , κάτοικος Λάρισας και μέλος των βετεράνων κολυμβητών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κολυμβητής όταν έφτασε δίπλα στην πισίνα κατέρρευσε, σοκάροντας όλη την κερκίδα που παρακολουθούσε με κομμένη την ανάσα.Δεκάδες αθλητές και αθλήτριες, προπονητές, παράγοντες που βρίσκονταν στο σημείο έσπευσαν αμέσως για να επαναφέρουν τον άτυχο αθλητή.

Άμεσα κλήθηκε ασθενοφόρο ΕΚΑΒ ενώ γιατρός και εθελοντές της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων προσπάθησαν με θωρακικές συμπιέσεις και εμφυσήσεις να επαναφέρουν τον αθλητή.
Στο Νοσοκομείο Βόλου όπου διακομίστηκε εντάθηκαν οι προσπάθειες επαναφοράς και οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο αθλητής ανέκτησε σφυγμό και μεταφέρθηκε στη ΜΕΘ για υποστήριξη με την κατάστασή του να κρίνεται ιδιαίτερα κρίσιμη.

thessaliatv.gr