Ασταμάτητος ο Σιμορέλης

Με πυρετώδεις ρυθμούς συνεχίζονται οι περιοδείες Σιμορέλη. Ο πρώην βουλευτής εντείνει τον αγώνα του με επισκέψεις σε  χωριά συναντώντας πολίτες και αναλύοντας το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ.

Χρυσαυγή, Ταξιάρχες,  Μεγαλοχώρι, Ριζαριό ,Γλήνος  Πατουλιά, Λόγγος, Ράξα, Ρίζωμα, Διάσελο, Γριζάνο,Κρήνη, Αχλαδοχώρι, Μυρόφυλλο υποδέχτηκαν τον υποψήφιο βουλευτή  δηλώνοντας τη συμπαράσταση στο πρόσωπό του και ζητώντας από τον ίδιο να τοποθετηθεί και να επεξηγήσει  πρακτικές της τρέχουσας πολιτικής της ΝΔ.

Αρκούσαν 4 χρόνια διακυβέρνησης των «αρίστων» για να επιστρέψουμε από το νοικοκύρεμα του ΣΥΡΙΖΑ στη πλήρη διάλυση της ΝΔ. Αγροτικές ενισχύσεις με απευθείας αναθέσεις, διαρκής περιδίνηση του ΟΠΕΚΕΠΕ,κακές πληρωμές, αδικίες, αδιαφανείς ενισχύσεις και αποζημιώσεις των αγροτών κάποια από τα έργα τους, δήλωσε ο υποψήφιος βουλευτής στους αγρότες.

Ο Χρήστος Σιμορέλης επεσήμανε πως λύση στα ζητήματα που τους απασχολούν είναι η πολιτική αλλαγή. Η  προοδευτική κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ με αριστερό πρόσημο και πρωθυπουργό τον Αλέξη Τσίπρα θα φέρει τη δικαιοσύνη παντού, την ανάπτυξη, την κοινωνική συνοχή, τη σταθερότητα, τη δημοκρατία.