ΑΣΤ ΕΥΑΘΛΟΙ – ο σύλλογος των πρωταθλητών

Την 1η  Σεπτεμβρίου θα ανοίξει τις πόρτες του ο Αθλητικός Σύλλογος Τρικάλων Εύαθλοι για προπονήσεις αγωνιστικών τμημάτων και εγγραφες !  Cheerleading-Μαζορέτες,  Cheer jazz, Cheer hip-hop, Ρυθμική γυμναστική ,  Αισθητική γυμναστική, Αεροβική γυμναστική Ακροβατική γυμναστική  Μουσικοκινητικη αγωγή  είναι κάποια από τα είδη που μπορείτε να βρείτε στο Σύλλογο για παιδιά από 3 ετών και άνω αλλά και για ενήλικες .

Ο ΑΣΤ Εύαθλοι είναι αναγνωρισμένο σωματείο από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού , ιδρυτικό μέλος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τσιρλίντινγκ και Αθλητικού χορού. Στην τετραετή λειτουργία του έχει λάβει μέρος σε όλα τα Πανελλήνια  πρωταθλήματα , με τις ομάδες του να στέφονται  πρωταθλητές Ελλάδος και να κατακτούν σημαντικές θέσεις στο βάθρο.  Διοργάνωσε στα Τρίκαλα σε συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία το Κύπελλο Ελλάδος (2019) όπου συμμετείχαν 300 αθλητές από όλη την Ελλάδα και στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία.

Οι ομάδες του Συλλόγου έχουν λάβει μέρος σε δύο πανευρωπαϊκά πρωταθλήματα στην Αθήνα (2018) , στην Αγία Πετρούπολη (2019) καταλαμβάνοντας την τέταρτη και πέμπτη θέση καθώς έχουν προκριθεί και για το πανευρωπαϊκό που θα πραγματοποιηθεί στην  Ιταλία το 2021 ! Μεγαλύτερη επιτυχία του Συλλόγου ήταν η συμμετοχή στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στο Ορλάντο της Αμερικής όπου εκπροσώπησε την Ελλάδα ( μοναδική συμμετοχή της χώρας μας ) και κατέλαβε την ένατη θέση!

Αξίζει να σημειωθεί πως για τους Αθλητές  υπάρχει δυνατότητα Μοριοδότησης  !

Από 1 Σεπτεμβρίου μπορείτε να γραφτείτε στον Αθλητικό Σύλλογο Εύαθλοι και να πάρετε όσες πληροφορίες θέλετε.

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6986829154, 6943052888, 6972006004

email: syllogoseuathloi@gmail.com

Facebook: Αθλητικός Σύλλογος Τρικάλων Ευαθλοι

Instagramm: a.s.t_euathloi