Ασφαλτοστρώσεις – Συντηρήσεις Επαρχιακών Οδών προϋπολογισμού 520.000

TSIAKOS SE ERGA

Στη φάση της υλοποίησης μπαίνει το έργο των Ασφαλτοστρώσεων –Συντηρήσεων, Επαρχιακών Οδών στην Περιφερειακή Ενότητα Καρδίτσας μετά την υπογραφή της σύμβασης κατασκευής από τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κώστα Αγοραστό και της αναδόχου εργοληπτικής επιχείρησης «ΤΕΚ Α.Ε.». Το έργο χρηματοδοτείται από Πιστώσεις ΣΑΕΠ 017/2013.

Όπως ανέφερε ο κ. Κ. Αγοραστός: «Πρόκειται για ένα έργο συντήρησης που σε μια δύσκολη οικονομική συγκυρία χρηματοδοτείται από Εθνικούς πόρους. Το έργο αυτό έχει θετικές επιπτώσεις στην οδική ασφάλεια των πολιτών, τον τουρισμό, την οικονομία και την κοινωνία. Με συνεργασία, σχέδιο, προγραμματισμό & συνέργεια θα το ολοκληρώσουμε εμπρόθεσμα.».

Αντικείμενο του έργου είναι η συντήρηση και η βελτίωση των οδοστρωμάτων καθώς και επέκταση σωληνωτού οχετού Φ0,60 μ., ενδεικτικά αναφέρονται οι άξονες:

 Οδός Σαραντάπορο – Μολόχα τμήμα 800 μ. περίπου θα κατασκευασθεί μία στρώση κυκλοφορίας πάχους 5 εκ. με χρήση κοινής ασφάλτου.
 Προς Ηλιά – Μικρό Βουνό, θα γίνει φρεζάρισμα του τάπητα στα τμήματα που παρουσιάζουν ζημιές και αποκατάσταση με νέο ασφαλτοτάπητα (σποραδική συντήρηση σε τμήματα συνολικού μήκους 500 μ. περίπου).
 Οδός Μοσχάτο – Τσαρδάκι – Ι.Μ. Κορώνης προς Μεσενικόλα
 Οδός Ψαθοχώρα – Κοσκινά – Παλαμά
 Οδός Αγία Τριάδα – Καρδιτσομάγουλα

.