Αρτοβιομηχανία Χατζής: 50 χρόνια στη κορυφή με προϊόντα ποιότητας!

Ήταν το 1972όταν άρχισε η ιστορία της εταιρείας, με την εγκατάσταση ενός αρτοποιείου 200 τ.μ.με γερμανικό κλίβανο στο Πρίνος Τρικάλων.

Έκτοτε η αρτοβιομηχανία Χατζής μεγάλωσε και αναπτύχθηκε, επενδύοντας σε καινούργιο μηχανολογικό εξοπλισμό, σε εξειδικευμένο προσωπικό και νέες κτηριακές εγκαταστάσεις και με οργανωμένο δίκτυο διανομής με πανελλαδική κάλυψη σε σούπερ μαρκετς, αλυσίδες ταχείας εστίασης, ξενοδοχεία, εταιρείες catering και καταστήματα λιανικής. Με διαρκή παρουσία σε διεθνείς εκθέσεις και ενημέρωση πάνω σε νέα προϊόντα και την τεχνολογία.

Η ποιότητα και υγιεινή ασφάλεια τροφίμων αποτελεί θεμελιώδη αρχή της αρτοβιομηχανίας Χατζής, με την εταιρεία να εφαρμόζει ένα ολοκληρωμένο σύστημα διασφάλισης ποιότητας και υγιεινής τροφίμων.

Δοκιμάστε σήμερα όλα τα προϊόντα  της αρτοβιομηχανίας Χατζής (φρέσκο ψωμί, ψωμί του τοστ, τσουρέκι, φρυγανιά τριμμένη, κρουασάν, κατεψυγμένες ζύμες, κριτσίνια, βασιλόπιτες κλπ.) και θα καταλάβετε την διαφορά!Δοκιμάστε επίσης τηνέα σειρά vegan προϊόντων τα οποία μπήκαν ήδη σε κυκλοφορία, με υψηλή διατροφική αξία και στην περίοδο της νηστείας

Αρτοβιομηχανία Χατζής
Πρίνος
42100 Τρίκαλα
Τηλ: 2431093193
Fax: 2431093195
info@e-hatzis.gr