Άρτα: Πιάστηκαν στα χέρια για τα μάτια της παπαδιάς

Παπάς φέρεται να πιάστηκε στα χέρια με τον νέο σύντροφο της παπαδιάς στην Άρτα – Κατέληξαν κι οι δύο στο αστυνομικό τμήμα

Αναστάτωση προκλήθηκε στην κεντρική πλατεία Εθνικής Αντιστάσεως, στην Άρτα, όπου ένας 51χρονος ιερέας φέρεται αρχικά να λογομάχησε και στη συνέχεια να ήρθε στα χέρια με τον νυν σύντροφο της πρώην συζύγου του.

Ο παπάς είχε δώσει ραντεβού με τον 57χρονο για να μιλήσουν, ενώ στη συνάντηση ήταν παρών και ένας 41χρονος φίλος του 57χρονου.

Η κουβέντα φαίνεται πως ξέφυγε και άρχισε ένας άγριος καβγάς μεταξύ των τριών, με αποτέλεσμα να καταλήξουν στο Αστυνομικό Τμήμα όπου και οι τρεις εμπλεκόμενοι, αλληλομηνύθηκαν και κρατήθηκαν μέχρι που ορίστηκε δικάσιμος και αφέθηκαν ελεύθεροι.

Παπάς και παπαδιά ζουν πλέον χώρια αλλά ο ιερωμένος δεν μπορούσε με τίποτε να δεχθεί τον χωρισμό με την επί χρόνια σύζυγό του. Πρόσφατα, φέρεται να έμαθε για έναν νέο άνδρα, που είχε μπει στη ζωή της παπαδιάς, όπως αναφέρει το e-maistros.gr

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες που κατέθεσαν ο ιερέας και ο σύντροφος της παπαδιάς στους αστυνομικούς, πριν από το περιστατικό στην πλατεία της Άρτας, το οποίο συνέβη την Πέμπτη 6 Απριλίου, είχαν τσακωθεί ξανά ι δυο τους στη μέση του δρόμου με αιτία, τη νέα σχέση του ζευγαριού.

Η παπαδιά βρέθηκε και η ίδια (μαζί με τα τέσσερα παιδιά της στο τμήμα), προσπαθώντας, μάταια όμως, να ηρεμήσει τον σύζυγό της.

Ανακοίνωση της Μητρόπολης Άρτας

Δεν υπηρετεί στην Μητρόπολη Άρτας ο ιερέας που φέρεται εμπλεκόμενος στον καβγά, αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση η οποία έχει ως εξής: «Η Ιερά Μητρόπολις Άρτης πληροφορηθείσα, ότι την Πέμπτη 6 Απριλίου 2023, στην πόλη της Άρτας, δυστυχώς, έλαβε χώρα καυγάς, στον οποίο φέρεται ως εμπλεκόμενος και ένας Ιερέας, ενημερώνει, ότι ο εν λόγω Ιερέας δεν υπηρετεί στην Ιερά Μητρόπολη Άρτης.

»Η Ιερά Μητρόπολις Άρτης εκφράζει την οδύνη της, διότι, κατά τα φαινόμενα, μια πολυμελής οικογένεια και μάλιστα Ιερατική έχει τραυματισθεί έως διαλύσεώς της. Ως προς το ποινικό σκέλος της υποθέσεως, υπάρχει απόλυτη εμπιστοσύνη στην Ελληνική Δικαιοσύνη, η οποία ήδη έχει επιληφθεί.

»Επίσης, η Ιερά Μητρόπολις Άρτης γνωρίζει, ότι ο Προϊστάμενος Μητροπολίτης του Κληρικού, που φέρεται ως εμπλεκόμενος στον καυγά, ερευνά τις τυχόν εκκλησιαστικές ευθύνες και ενδεχόμενα επιτίμια, που αναλογούν στον εν θέματι Ιερέα».