«Άρον, άρον, (ξε)σταύρωσον αυτόν»

cifodeltia news

Το βράδυ της Κυριακής (18/5) δεν ήταν λίγοι εκείνοι που ήθελαν, ντε και καλά, να μάθουν τα αποτελέσματα της σταυροδοσίας πριν από τις εκλογικές επιδόσεις των συνδυασμών!!!

Τι κι αν τους έλεγαν ότι κάτι τέτοιο θα γίνει από την Τετάρτη (21/5) και μετά, καθώς η διαδικασία άλλαξε και πλέον τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο έχει το Πρωτοδικείο Τρικάλων…
Του κάκου…

Κι αν τούτο σας φαίνεται περίεργο, πώς θα πρέπει να χαρακτηρίσουμε αυτό που συμβαίνει από το πρωί της 19ης Μαΐου -κι όσο περνούν οι ώρες εντείνεται- όπου το κάθε μέσον λέει το… (ηλεκτρονικό) κοντό του και το (γραπτό) μακρύ του σε σχέση με τους σταυρούς προτίμησης των υποψηφίων στις αυτοδιοικητικές & περιφερειακές εκλογές, με συνέπεια, σε ουκ ολίγες περιπτώσεις, «πολλοί δε έσονται πρώτοι έσχατοι και έσχατοι πρώτοι».

Φθάνει πια με τις «ασφαλείς πληροφορίες», τις «έγκυρες» ή «καλά πληροφορημένες πηγές» και τα «αποκλειστικά ρεπορτάζ», που ρίχνουν νερό στον… μύλο της παραπληροφόρησης!

Θα μάθουμε ΣΥΝΤΟΜΑ κι ΕΠΙΣΗΜΑ την λαϊκή ετυμηγορία σε ό,τι αφορά τα πρόσωπα που θα στελεχώσουν τα νέα Δημοτικά και το Περιφερειακό Συμβούλιο.

Καλά κι ωραία τα… παραμύθια, αλλά, στην προκειμένη περίπτωση, υπάρχει χώρος μόνο για την αλήθεια!!!

.