Αρκετοί Τρικαλινοί οδηγοί εγκλωβίστηκαν από το χιόνι στην Ε.Ο. Αθηνών-Λαμίας

«Οδύσσεια» αποτέλεσε η σημερινή επεισοδιακή μέρα και για δεκάδες Τρικαλινούς οδηγούς, επαγγελματίες που κάνουν μεταφορές αλλά και ιδιώτες, που παρέμειναν επί ώρες αποκλεισμένοι στην Ε.Ο Τρικάλων-Λαμίας, εξαιτίας της πυκνής χιονόπτωσης που έφερε στο λεκανοπέδιο η κακοκαιρία «Ελπίς».

Ένας εξ αυτών επαγγελματίας οδηγός που θέλησε να κρατήσει την ανωνυμία του, εξήγησε στο trikalaIN.gr, την απίστευτη ταλαιπωρία που έζησε σήμερα, όπως και εκατοντάδες άλλοι οδηγοί, ξεκινώντας το πρωί από την Αθήνα για να επιστρέψει στα Τρίκαλα, παραμένοντας εγκλωβισμένος στο ύψος της Αττικής οδού για περισσότερο από 5 ώρες. Μας περιέγραψε με τα μελανότερα χρώματα την κατάσταση με την κακοκαιρία, κάνοντας λόγο για πλήρη απουσία του κρατικού μηχανισμού, με ένα κράτος-μπάχαλο, που να μην μπορεί να κρατήσει ανοιχτή την εθνικό οδό, με το πρώτο χιόνι που πέφτει.

Τελικά ο Τρικαλινός οδηγός που μετέφερε τρόφιμα έφτασε στα Τρίκαλα τις βραδινές ώρες, έχοντας έστω και κάτω από απίστευτη ταλαιπωρία, αίσιο τέλος η περιπέτεια του στο δρόμο.