Άρης Μερεντίτης: Το μήνυμα του ΚΙΝΑΛ δεν φτάνει ξεκάθαρο στην κοινωνία

Συνέντευξη για τις εξελίξεις στη διαχείριση της πανδημίας, αλλά και τις εξελίξεις σε πολιτικό επίπεδο, παραχώρησε το πρωί του Σαββάτου στην εκπομπή ΡΑΔΙΟ ΖΥΓΟΣτάθμιση και τον Δημήτρη Παδιό στον FM 100 Ράδιο Ζυγός, ο νομικός και μέλος της ΝΕ Τρικάλων του Κινήματος Αλλαγής Άρης Μερεντίτης.

Ο Άρης Μερεντίτης άρχισε την συνέντευξη του, επιρρίπτοντας ευθύνες στην κυβέρνηση και τον Πρωθυπουργό προσωπικά, για το θέμα της διαχείρισης της πανδημίας, τονίζοντας πως η χάραξη της στρατηγικής γίνεται χωρίς κανένα σαφές και ξεκάθαρο σχέδιο για την αποτελεσματική καταπολέμηση του κορονοϊού από πλευράς της. Οι εκάστοτε αποφάσεις που λαμβάνονται είναι στη λογική του ήξεις-αφίξεις, γεγονός που επιφέρει κόπωση στην κοινωνία, προβληματισμό στους πολίτες και κυρίως κρατάει καθηλωμένη την εθνική οικονομία. Όσο καλά τα πήγαμε στο πρώτο κύμα της πανδημίας, άλλο τόσο χειρότερη αποδείχθηκε η διαχείριση στα επόμενα κύματα. Ο Πρωθυπουργός διαχειρίζεται τις καταστάσεις με ανεύθυνο και τυχοδιωκτικό τρόπο, θέλοντας να διασώσει μόνο το κόμμα του και τον εαυτό του. Αναφορικά με τους εμβολιασμούς, ο Άρης Μερεντίτης επεσήμανε πως δυστυχώς ενώ η χώρα είχε ξεκινήσει με καλούς οιωνούς την όλη διαδικασία, σήμερα έφτασε να βρίσκεται στην 4η θέση από το τέλος, όσον αφορά την πρόοδο των εμβολιασμών.

Κληθείς να σχολιάσει γιατί το Κίνημα Αλλαγή δεν φαίνεται να αυξάνει τα ποσοστά του από την όποια κυβερνητική φθορά, ο κ. Μερεντίτης τόνισε πως ίσως να φταίει το γεγονός πως το μήνυμα που στέλνει το κόμμα δεν φτάνει ξεκάθαρο στο σύνολο της κοινωνίας, λόγω και των δυσμενών υγειονομικών συνθηκών που επικρατούν, κάτι που σίγουρα θα ανατραπεί όταν η κατάσταση εξομαλυνθεί. Για την ενδεχόμενη εμπλοκή του με την ενεργό πολιτική στο μέλλον, ο Άρης Μερεντίτης αρκέστηκε να δηλώσει πως εκείνο που τον ενδιαφέρει περισσότεροείναι το ΚΙΝΑΛ να είναι πάνω απ΄όλα ένα δυνατό και μεγάλο κόμμα. «Δεν με ενδιαφέρει να είμαι Βουλευτής σε ένα κόμμα μικρό και χωρίς μέλλον», τόνισε χαρακτηριστικά ο Άρης Μερεντίτης.