Αργά, ή γρήγορα…

genimata fofi

…ο κ. Τσίπρας θα χτυπήσει την πόρτα της κυρίας Γεννηματά…

Πολλοί είναι αυτοί μέσα στο ΠΑΣΟΚ που πιστεύουν, πως, αργά, ή γρήγορα, ο πρωθυπουργός θα χτυπήσει την πόρτα της κυρίας Γεννηματά και θα ζητήσει συνεργασία, καθώς…
τα “κουκιά” – για τα δύσκολα μέτρα που έρχονται- δεν θα του φτάσουν.

Οπως διαβάζουμε στο newpost.gr:

Η κατάσταση που έχει διαμορφωθεί με τις διαπραγματεύσεις δεν δείχνει καλή, ενώ στη Χαριλάου Τρικούπη εκτιμούν πως η κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα είναι ανίκανη να χειριστεί τα σκληρά θέματα που έχουν προκύψει.

Πολλοί στο ΠΑΣΟΚ βλέπουν τον κίνδυνο να επανέλθει στο προσκήνιο η συζήτηση περί Grexit ,την ίδια ώρα που φοβούνται πως θα υπάρξουν και άλλα σκληρά μέτρα. Στο ΠΑΣΟΚ ακούν κριτική στην κυβέρνηση , την ίδια ώρα ωστόσο, μελετούν όλα τα δεδομένα.

Εντός του κόμματος υπάρχει μια ομάδα στελεχών που πιστεύει πως η κυβέρνηση δεν θα τα καταφέρει και πως βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ δε θα ψηφίσουν τελικά το δύσκολα μέτρα που έρχονται.

Έτσι έχουν προτείνει ,να ξεκινήσει ήδη η προετοιμασία για την επόμενη ημέρα που θα περιλαμβάνει και τη συμμετοχή του ΠΑΣΟΚ στο κυβερνητικό σχήμα. Με αυτό τον τρόπο πιστεύουν πως το ΠΑΣΟΚ θα εμφανιστεί ο εγγυητής της σταθερότητας της χώρας και την ίδια ώρα θα ικανοποιήσουν και τις Βρυξέλλες και τους ευρωπαίους σοσιαλιστές.

Στις εκτιμήσεις είναι πως αργά ή γρήγορα ο κύριος Τσίπρας θα χτυπήσει την πόρτα της κυρίας Γεννηματά και θα ζητήσει συνεργασία.

Αυτά τα στελέχη πάντως θα βρουν απέναντι τους μια ομάδα βουλευτών ,που τώρα έχουν απελευθερωθεί και ασκούν αντιπολίτευση και έχουν ως θέληση πως ο κύριος Τσίπρας, πρέπει να αντιμετωπίσει μόνος του όσα έχει υποσχεθεί και αφού γίνουν όλα αυτά τότε να υπάρξει εκ νέου συζήτηση για πιθανή συνεργασία.

.