Αρχίζουν οι εγγραφές στους παιδικούς σταθμούς του δήμου Τρικκαίων

 paidikos stathmos

Το Τμήμα Παιδικής Μέριμνας και Τρίτης Ηλικίας της Δ/νσης Κοινωνικής Μέριμνας και Αλληλεγγύης του Δήμου Τρικκαίων, ανακοινώνει ότι, οι εγγραφές και επανεγγραφές για τη φιλοξενία νηπίων και για την περίοδο από 01/09/2014 έως 31/07/2015 για τους Βρεφονηπιακούς –Παιδικούς Σταθμούς Α΄,Β΄,Γ΄,Δ΄,ΣΤ΄,Ζ΄ ,Παλαιοπύργου, Μεγαλοχωρίου ,Ριζώματος, Φαλώρειας και Μεγάλων Καλυβίων αρχίζουν την Τρίτη 20 Μαΐου και λήγουν την Παρασκευή 13 Ιουνίου 2014.
Οι αιτήσεις και τα δικαιολογητικά εγγραφής και επανεγγραφής των νηπίων θα παραλαμβάνονται και θα υποβάλλονται στο Τμήμα Παιδικής Μέριμνας και Τρίτης Ηλικίας της Διεύθυνσης Κοινωνικής Φροντίδας και Αλληλεγγύης του Δήμου Τρικκαίων , Ιακωβάκη 5 και Μιαούλη 1ος όροφος Τρίκαλα Τηλ. 2431063211-63214-63215 .
Οι αιτήσεις και τα δικαιολογητικά εγγραφής και επανεγγραφής των νηπίων θα διατίθενται επίσης και από την ιστοσελίδα του Δήμου Τρικκαίων w.w.w.trikalacity.gr
Για τις εγγραφές και επανεγγραφές των νηπίων για τους Παιδικούς και Βρεφονηπιακούς Σταθμούς Αερόστατο, Ουράνιο Τόξο ,Ηλιαχτίδα και Παραμυθούπολη θα ακολουθήσει νέα ανακοίνωση.
Ο Διευθυντής

Γεώργιος Χαρίσης

.