Αρχίζει και πάλι να ασφυκτιά το Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων

Αυξάνονται τις τελευταίες μέρες με γεωμετρική πρόοδο τα κρούσματα και στα Τρίκαλα, κάτι που έχει ως αποτέλεσμα να έχει ξεκινήσει και πάλι μια ασφυκτική πίεση στο Γενικό Νοσοκομείο της πόλης, όσον αφορά την αύξηση των περιστατικών αλλά και των νοσηλευόμενων.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του trikalaIN.gr, αυτή την στιγμή στην κλινική Covid νοσηλεύονται 28 ασθενείς, ενώ στη ΜΕΘ του νοσοκομείου οι διασωληνομένποι έφτασαν τους 8, από 5 που ήταν μέχρι πρότινος.

Επίσης γίνεται διερεύνηση σε 5 ύποπτα περιστατικά, ενώ οι εισαγωγές είναι σε σχεδόν διπλάσιο αριθμό από τις εξαγωγές των ασθενών. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός πως υπάρχουν σε μεγάλο βαθμό ενδοοικογενειακές μολύνσεις, με αποτέλεσμα μέλη των ίδιων οικογενειών να προσέρχονται στο νοσοκομείο για θεραπεία.

Από τα παραπάνω στοιχεία φαίνεται ξεκάθαρα πως αρχίζει και πάλι να υπάρχει ασφυκτική πίεση στο Νοσοκομείο Τρικάλων, γι’ αυτό χρειάζεται μεγάλη προσοχή απ’ όλους, υπευθυνότητα και ψυχραιμία, αφού ο κορονοϊός μας υπενθυμίζει πως συνεχίζει να είναι εδώ.