Άρχισαν τα έργα αξιοποίησης σε δημοτική έκταση δίπλα στην πρώην ΑΓΡΕΞ

Το δρόμο της αξιοποίησης και της μετατροπής της σε πάρκο αναψυχής και κοινόχρηστο χώρο, έχει πάρει μια ακόμα δημοτική έκταση και συγκεκριμένα αυτή που βρίσκεται επί της οδού Πύλης, δίπλα από το μουσείο Κατσικογιάννη, εκεί που κάποτε υπήρξαν τα ψυγεία της ΑΓΡΕΞ.

Δεδομένου ότι ο συγκεκριμένος χώρος, βρίσκεται στην είσοδο της πόλης, η αξιοποίησή του αποκτά ιδιαίτερη σημασία, που θα βελτιώσει στον μέγιστο βαθμό την αισθητική εικόνα των Τρικάλων, στα νότια προάστια τους.

Ήδη τις προηγούμενες ημέρες , άρχισαν από συνεργεία του Δήμου Τρικκαίων τα έργα στον χώρο, με το σκάψιμο  και ίσωμα της έκτασης.

Σύμφωνα με τον Αντιδήμαρχο καθαριότητας και καθημερινότητας του Δήμου Τρικκαίων Δημήτρη Βασταρούχα, η εξέλιξη αυτή ήταν επιθυμία τόσο της Δημοτικής αρχής, όσο  και του ίδιου του Δημάρχου Τρικκαίων Δημήτρη Παπαστεργίου και αναμένεται το επόμενο διάστημα να προχωρήσουν οι εργασίες στην δημοτική έκταση, που με την προσθήκη πρασίνου, θα την μετατρέψουν σε ένα πανέμορφο χώρο, που θα δοθεί προς χρήση στους Τρικαλινούς.