Άρχισαν και στη Πύλη τα… πολιτικά τραπεζώματα

Όσο πλησιάζουν οι εκλογές της αυτοδιοίκησης, τόσο εντείνονται οι ζυμώσεις, οι επαφές και οι διεργασίες των επικεφαλής των παρατάξεων, με στελέχη και πολίτες που ενδεχομένως να στελεχώσουν τους υπό κατάρτιση συνδυασμούς.

Ενίοτε όλες αυτές οι επαφές και ζυμώσεις καταλήγουν σε…πολιτικά τραπεζώματα, όπου γύρω από το τραπέζι συζητούνται διάφορες προσκηνιακές και παρασκηνιακές κινήσεις και πρωτοβουλίες.

Ένα τέτοιο πολιτικό τραπέζι έλαβε πρόσφατα χώρα σε χωριό του Δήμου Πύλης, όπου ο επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης στη Δήμο Βαλάντης Τσιούτσιας, συνέφαγε με στελέχη και φίλους του συνδυασμού του, μεταξύ των οποίων ήταν και ο… «εκ των απέναντι» Βύρων Κατσίβελος!

Τα σενάρια δίνουν και παίρνουν προς το παρόν στη Πύλη, για το ποιου υποψήφιοι μπορούν να σταθούν επάξια απέναντι στο νυν Δήμαρχο Κώστα Μαράβα στις επόμενες εκλογές, αλλά και το ποιοι θα μπορέσουν να καταρτίσουν αξιόμαχα ψηφοδέλτια, που θα τους οδηγήσουν με αξιώσεις στην διεκδίκηση του δημαρχιακού θώκου.

Προς τα παρόν τα σενάρια είναι πολλά και ίσως στο δρόμο προς τις εκλογές, αμέσως μετά το καλοκαίρι, δούμε «παράξενες» συμμαχίες και συμπορεύσεις στελεχών…όλα τα μέτωπα παραμένουν ενεργά, με όλα τα ενδεχόμενα να είναι ανοιχτά!