Αποζημίωση σε δημόσια υπάλληλο που τραυματίστηκε στο σεξ

sex_8
Αποζημιώνονται ακόμα και αν τραυματισθούν σε διάρκεια επαγγελματικού ταξιδιού, ενώ κάνουν σεξ!
Για του λόγου το αληθές, μία Αυστραλή δημόσια υπάλληλος, η οποία τραυματίστηκε σε επαγγελματικό ταξίδι, ενώ συνουσιαζόταν στο δωμάτιο του ξενοδοχείου της, δικαιούται να κρατήσει την αποζημίωση που της είχε χορηγηθεί με δικαστική απόφαση.

 

Το Ομοσπονδιακό δικαστήριο ομόφωνα απέρριψε την έφεση που είχε υποβάλει η ασφαλιστική εταιρεία του δημοσίου Comcare εναντίον της χορήγησης αποζημίωσης. Τόσο πρωτόδικα όσο και τώρα, η αυστραλιανή Δικαιοσύνη αποφάνθηκε πως η συγκεκριμένη δημόσια υπάλληλος δικαιούται την αποζημίωση.

 

Πιο συγκεκριμένα, το 2007, στο πρόσωπο της γυναίκας από την Καμπέρα, έπεσε ένα φωτιστικό, ενώ βρισκόταν στο κρεβάτι με το φίλο της και έκαναν έρωτα. Η υπάλληλος, το όνομα της οποίας δεν δημοσιοποιήθηκε, ζήτησε από τον εργοδότη της αποζημίωση για το ατύχημά της, σημειώνοντας ότι υπέστη σωματικά αλλά και ψυχολογικά τραύματα. Η υπάλληλος προσέφυγε στο Ομοσπονδιακό Δικαστήριο, ζητώντας αποζημίωση, γιατί την ώρα του ατυχήματος βρισκόταν σε επαγγελματικό ταξίδι, στο δωμάτιο που της πλήρωνε η υπηρεσία της.

 

 

epikaira.gr

Αυτή δεν είναι η μοναδική απόφαση του Ομοσπονδιακού Δικαστηρίου της Αυστραλίας, υπέρ υπαλλήλων που τραυματίζονται σε επαγγελματικά ταξίδια, έστω και αν την ώρα του τραυματισμού τους δεν κάνουν κάτι σχετικό με την εργασία τους, αρκεί ο τραυματισμός τους να μην προήλθε από παράνομη πράξη ή να μην περιείχε δόλο.

 

 

.